fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears vinder overbevisende over de unge bjørne fra Bears Academy

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19 point og med slutresultatet 73-92

Der var gjort klar til en ægte Aarhus brag, da Bakken Bears og Bears Academy skulle mødes i Vejlby Risskov Hallen. Inden aftens kamp havde Bakken Bears præsenteret deres nye pointguard, Marvelle Harris. Han kom allerede i aktion på gårdagens kamp. Kampen endte som man regnede med. Bakken Bears viste, hvem der bestemmer i Vejlby Risskov Hallen. Kampen sluttede 73-92 til Bakken Bears.

Allerede i første periode kunne man se der var klasseforskel på de to Aarhus-mandskaber. Bakken Bears blæste Bears Academy af banen med en 11-28 sejr i første periode. Men i anden periode viste de unge bjørne lidt tænder og scorede 23 point mod de forsvarende mestre, og defensiven fungere også så godt, at mestrene kun scorede i hele anden periode.

Rutinen var afgørende

Også i tredje periode kunne spillerne fra Bears Academy spille op mod de store bjørne. Men i fjerde og sidste periode blev det for stor en mundfuld for de unge talenter. Og Bakken Bears ender med at lave 30 point i perioden og vinder kampen med 19 point.

Kampens topscorer blev den rutinerede Bakken-spiller, Ryan Evans, med 24 point. Men kampens næstmest scorende spiller var Anton Harbo fra Bears Academy, som lavede 23 point i kampen.

Klasseforskellen bliver også tydelig, hvis man kigger på statistikkerne. Bakken Bears havde fem spiller, som scorede 10 point eller flere, mens Bears Academy kun havde tre spiller, som nåede over de 10 point. Kigger man på bænken, så havde Bears Academy ikke så mange, der kunne komme ind og spille en rolle i kampen. Mens samtlige Bakken Bears spiller fik scoret point i dagens kamp.

Det var begge holds tredje kamp i sæsonen. Men desværre for Bears Academy har de ikke fået ligeså god sæsonstart som Bakken Bears. Academy har stadig en sejr tilgode, mens Bakkens Bears er kommet flyvende fra start, og har vundet tre ud af tre. Bears Academy skal i næste kamp en tur til Amager, hvor de skal prøve kræfter med BK Amager, som også har deres første sejr til gode. Næste gang Bakken Bears skal i aktion kommer BMS Herlev på besøg i Vejlby Risskov Hallen.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Bakken Bears

Onsdag aften tørnede de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, sammen med Hakro Merlins Crailsheim i FIBA Europe Cup. Danskerne fik dog ikke den start...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Basketligaen

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears er endt i gruppe med et hold fra Belarus, Grækenland og Tyskland i deres kommende FIBA Europe Cup-gruppespil.