fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tog rutine sejr over TheView Copenhagen

Bakken Bears kørte TheView Copenhagen over, da de to hold mødtes i fredags. Tilskuerne i Vejlby Risskov Hallen kunne se deres favoritter vinde med 113-67 over holdet fra Nørrebro.

Foto: Robert Piil

Fredag aften var TheView Copenhagen på besøg i Vejlby Risskov Hallen, hvor Bakken Bears ventede. Det blev en særdeles underholdene kamp, men primært for hjemmepublikumet. For det blev nemlig til en kæmpe sejr til Bakken Bears. Kampen sluttede 113-67 til holdet fra Aarhus.

Allerede fra kampens første fløjt var det tydeligt, at de formstærke spillere fra Aarhus ville vinde kampen og gøre det med overbevisende manér. I første periode ligende det, at Bears-spillerne ikke kunne brænde. Selv ude bag trepointslinjen regnede skudene i. Bare i første periode skød Bears syv gange bag trepointslinjen, og de ramte hele seks af forsøgene. Hvilket også betød, at da buzzeren lød og perioden sluttede var Bakken Bears foran med 17 point. Den stod 35-18 til hjemmeholdet inden anden periode startede.

I anden periode fik TheView Copenhagen lidt mere gang i deres spil. Det var specielt Zeke Moore og Jacob Hoffman fra TheView Copenhagen, som i anden periode ville spille lidt med. Med Jacob Hoffmans ni point og Zeke Moores otte point i anden periode kunne holdene gå til pause i en kamp, hvor TheView på trods en en bedre anden periode, måtte gå til pause med stilligen 63-41 til Bakken Bears.

Bakken var bare bedst

På trods af den fine anden periode af gæsterne, måtte de bare se på, da Bakken Bears spillede med musklerne og viste, at de er det mest formstærke hold i Danmark. I de to sidste perioder scorede Bakken 50 point, og defensiven fungerede så godt, at det kun lykkedes TheView Copenhagen at scorer 26 point i de to sidste perioder. Da fjerde periode var slut kunne Bakken Bears og Aarhus fejr en kæmpe sejr på 113-67, og TheView Copenhagen måtte ud i busserne og tilbage til Nørrebro, så de kunne startede forberederne til næste opgør.

Kampens topscorer titel måtte to spillere dele. Både Bakkens Tylor Ongwae og TheViews Zeke Moore scorede begge 22 point. Zeke Moore formåede også at lavede 12 rebounds, så han sluttede kampen med en double-double. Men han var ikke den eneste, som sluttede med en double-double. For Bakkens Travis Taylor sluttede med 18 point og 11 rebounds.

I næste runde af Basketligaen skal TheView Copenhagen prøve kræfter mod BMS Herlev, som kommer på besøg på Nørrebro. Både TheView og Herlev har vundet to kampe i denne sæson, så begge hold vil jagte den trejde sæsonsejr. Den kamp bliver spillet fredag den 5. november klokken 18:30 i Nørrebrohallen.

Bakken Bears har domineret i denne sæson og har vundet seks ud af seks kampe, men det har Svendborg Rabbits også. Så der er lagt op til et kæmpe brag, når Bakken skal en tur til sydfyn, hvor Svendborg Rabbits venter og de vil elske, at være det første hold, som vinder over de mægtige aarhusianer. Hvis man skulle have lyst til at se det topbrag, så skal man tage til Svendborg på lørdag den 6. november. Kampen bliver fløjtet igang kl 15 i Rise Sparekasse Arena.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.