fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears med overbevisende sejr over HIC

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears besejrede Horsens IC i første semifinalekamp. Kampen sluttede 90-61 til de forsvarende mestre.

Bakken Bears vs Horsens Basketball, kvartfinale, pokalkamp, Bakken vinder kampen 84-68

I den anden semifinale i Basketligaen var det Bakken Bears, som skulle møde deres rivaler fra Horsens IC. Da Bakken Bears sluttede på ligaens førsteplads inden semifinalerne, så skulle første kamp spilles i Aarhus.

Horsens ICs Vedran Borovcanin meddelte i weekenden, at det er hans sidste sæson som professionel basketballspiller. Så denne semifinaleserie kan potentielt være veteranens farvel-tour.

Bakken Bears gik ind til kampen som store favoritter. En favoritværdighed, som de også levede op til.

For Horsens IC måtte se sig besejret af et bedre mandskab. Kampen sluttede med en stor og overbevisende sejr til Bakken Bears. Da kampens sidste buzzer havde lydt, stod der 90-61 på pointtavlen.

Dansk topscorer

På toppen af topscorerlisten kunne man se et af landets store basketball-talenter. Det blev nemlig Gustav Knudsen fra Bakken Bears, som sluttede kampen som den mest scorende spiller. Knudsen sluttede kampen med 19 point, 3 rebounds og 1 assists.

Horsens IC uden stjernen

Selvom Horsens IC nok ikke var favoritter i serien mod Bakken Bears, så hjælper det heller for de gules chancer for en finaleplads, at de må undvære deres helt store stjerne i første kamp mod Bakken Bears. Chris Lykes var fortsat ude med en skade, da HIC spillede deres første kamp mod Bakken Bears.

Foruden Chris Lykes, så måtte HIC også undvære Jared Chatman, som også var ude med en skade til mandagens kamp.

Næste runde

De to klubber mødes igen torsdag den 27. april. Der er det i Forum Horsens, hvor Vedran Borovcanin potentielt spiller sin sidste hjemmebanekamp foran HICs trofaste fans.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.