fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears med overbevisende sejr over HIC

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears besejrede Horsens IC i første semifinalekamp. Kampen sluttede 90-61 til de forsvarende mestre.

Bakken Bears vs Horsens Basketball, kvartfinale, pokalkamp, Bakken vinder kampen 84-68

I den anden semifinale i Basketligaen var det Bakken Bears, som skulle møde deres rivaler fra Horsens IC. Da Bakken Bears sluttede på ligaens førsteplads inden semifinalerne, så skulle første kamp spilles i Aarhus.

Horsens ICs Vedran Borovcanin meddelte i weekenden, at det er hans sidste sæson som professionel basketballspiller. Så denne semifinaleserie kan potentielt være veteranens farvel-tour.

Bakken Bears gik ind til kampen som store favoritter. En favoritværdighed, som de også levede op til.

For Horsens IC måtte se sig besejret af et bedre mandskab. Kampen sluttede med en stor og overbevisende sejr til Bakken Bears. Da kampens sidste buzzer havde lydt, stod der 90-61 på pointtavlen.

Dansk topscorer

På toppen af topscorerlisten kunne man se et af landets store basketball-talenter. Det blev nemlig Gustav Knudsen fra Bakken Bears, som sluttede kampen som den mest scorende spiller. Knudsen sluttede kampen med 19 point, 3 rebounds og 1 assists.

Horsens IC uden stjernen

Selvom Horsens IC nok ikke var favoritter i serien mod Bakken Bears, så hjælper det heller for de gules chancer for en finaleplads, at de må undvære deres helt store stjerne i første kamp mod Bakken Bears. Chris Lykes var fortsat ude med en skade, da HIC spillede deres første kamp mod Bakken Bears.

Foruden Chris Lykes, så måtte HIC også undvære Jared Chatman, som også var ude med en skade til mandagens kamp.

Næste runde

De to klubber mødes igen torsdag den 27. april. Der er det i Forum Horsens, hvor Vedran Borovcanin potentielt spiller sin sidste hjemmebanekamp foran HICs trofaste fans.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Basketligaen

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Bakken Bears

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Bakken Bears

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Basketligaen

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.