fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears med overbevisende sejr over HIC

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears besejrede Horsens IC i første semifinalekamp. Kampen sluttede 90-61 til de forsvarende mestre.

Bakken Bears vs Horsens Basketball, kvartfinale, pokalkamp, Bakken vinder kampen 84-68

I den anden semifinale i Basketligaen var det Bakken Bears, som skulle møde deres rivaler fra Horsens IC. Da Bakken Bears sluttede på ligaens førsteplads inden semifinalerne, så skulle første kamp spilles i Aarhus.

Horsens ICs Vedran Borovcanin meddelte i weekenden, at det er hans sidste sæson som professionel basketballspiller. Så denne semifinaleserie kan potentielt være veteranens farvel-tour.

Bakken Bears gik ind til kampen som store favoritter. En favoritværdighed, som de også levede op til.

For Horsens IC måtte se sig besejret af et bedre mandskab. Kampen sluttede med en stor og overbevisende sejr til Bakken Bears. Da kampens sidste buzzer havde lydt, stod der 90-61 på pointtavlen.

Dansk topscorer

På toppen af topscorerlisten kunne man se et af landets store basketball-talenter. Det blev nemlig Gustav Knudsen fra Bakken Bears, som sluttede kampen som den mest scorende spiller. Knudsen sluttede kampen med 19 point, 3 rebounds og 1 assists.

Horsens IC uden stjernen

Selvom Horsens IC nok ikke var favoritter i serien mod Bakken Bears, så hjælper det heller for de gules chancer for en finaleplads, at de må undvære deres helt store stjerne i første kamp mod Bakken Bears. Chris Lykes var fortsat ude med en skade, da HIC spillede deres første kamp mod Bakken Bears.

Foruden Chris Lykes, så måtte HIC også undvære Jared Chatman, som også var ude med en skade til mandagens kamp.

Næste runde

De to klubber mødes igen torsdag den 27. april. Der er det i Forum Horsens, hvor Vedran Borovcanin potentielt spiller sin sidste hjemmebanekamp foran HICs trofaste fans.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.