fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears får en chance mere for europæisk succes

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer Sheva, har trukket sig.

Foto: Basketball Fotografen - Sebastian Breum

Efter en kort affære for Bakken Bears i FIBA Europe Cup, hvor det blev til fire nederlag og to sejre, så blev det et exit efter grundspillet.

Nu får de så endnu et forsøg på at genrejse sig i europæisk basketball. De bliver en del af European North Basketball League, som er den turnering, hvor Svendborg Rabbits allerede gør sin gang.

Det danske mestre kommer ind i gruppe A, hvor de overtager pladsen fra det israelske hold, Hapoel Beer Sheva, som har trukket sig fra turnering. Det er også den gruppe, som Svendborg Rabbits spiller i, så de kommer til at møde deres danske modstandere i turneringen.

Kampen mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears skal allerede spilles den 6. december, når Bakken Bears kommer en tur på besøg i kaninhulen.

Udover Svendborg Rabbits, skal Bakken Bears spilles mod BC Spartak Pleven fra Bulgarien, Bristol Flyers fra England, MKS Start Lublin fra Polen, Uniclub Casino Juventus fra Litauen, Landstede Hammers fra Holland, Tartu Ülikool Maks og Mourits fra Estland.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.