fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Antetokounmpo måtte udgå med skade i første slutspilskamp

Milwaukee Bucks kunne næsten ikke få en værre start på slutspillet med et nederlag til Miami Heat, hvor deres superstjerne Giannis Antetokounmpo måtte udgå fra kampen efter et uhyggeligt fald, der skadede hans ryg.

Foto: fiba.basketball / fiba.com

Forventningerne til årets slutspil var tårnhøje i Milwaukee, efter Bucks har tilegnet sig favoritværdigheden i hele NBA.

I første serie skulle de op imod et Heat-mandskab, der har måtte kæmpe for ottendepladsen.

Den værst tænkelige situation for Bucks skete dog allerede i første periode, hvor Giannis Antetokounmpo tog et uhyggeligt fald. Smerten var tydeligvis i den nedre del af ryggen, og han måtte blive taget ud af kampen.

Til stor opmuntring kom han dog tilbage fra omklædningsrummet kort efter, og Bucks-fans har krydset fingre for, at alt nu var, som det skulle være.

Der gik dog ikke lang tid før, smerten blev for stor, og den dobbelte MVP måtte gå fra banen igen. Denne gang vente han ikke tilbage.

Det var et stort tab for Bucks, som tabte den første kamp i serien mod Miami Heat 117-130.

Efterfølgende blev han naturligvis undersøgt, og resultaterne giver, ifølge Bucks’ cheftræner Mike Budenholzer, grund til at være positiv.

“Der blev taget en røntgen, som var ren, så vi holder øje med ham og ser, hvordan han har det”, sagde Budenholzer til CBS NBA efter kampen i nat og fortsætter: “Vi ser, hvordan han vågner, hvordan han har det resten af aftenen og i morgen”.

Hans status kommer derfor til at være fra dag til dag.

Der er ingen tvivl om, at Giannis Antetokounmpos helbred er afgørende for holdets fortsatte succes – både i serien mod Heat og fremover.

Heat-profil Tyler Herro blev også skadet i en anden situation sent i første halvleg. Efter at have kastet sig efter en bold på gulvet, havde han tydeligvis smerte i sin hånd.

Efterfølgende er han blevet diagnosticeret med en brækket finger. Skaden holder ham, ifølge Turner Sports’ Chris Haynes, ude i fire til seks uger.

(Se faldet, der skadede Antetokounmpo, herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...