fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NCAA

NCAA: Flere højtseedede røg ud

March Madness blev til March Mayhem mod de højere seedede hold i løbet af runde 2 og runde 3.

Jonathan Gilling - Arizona State - Sun Devil Athletics - Steve Rodriguez

Det gik ud over bl.a. Kansas (2), Duke (3), Syracuse (3), Villanova (2) og Wichita State (1). Faktisk er der garanti for at mindst et hold, der ikke er seedet bedre end 10, er med, når NCAA-mesterskabet når til Elite Eight i næste weekend.

Dayton Flyers var sidste år helt ude af det gode selskab. De nåede hverken med i NCAA-mesterskabet eller NIT (National Invitational Tournament), som er en slags opsamlingsheat for store programmer, der har skuffet, og hold, der var tæt på at komme med i The Big Dance. Men i år kom de med på et 11. seed og har allerede sat deres aftryk på turneringen ved at nå Sweet Sixteen, de sidste 16 hold i turneringen..

De møder i næste runde 10. seedede Stanford, som lykkedes med at lukke ned for Andrew Wiggins, da de slog 2. seedede Kansas Jayhawks, Vinderen af den kamp kommer nok til at bære titlen som årets ”Askepot-hold”, som de amerikanske medier elsker, især fordi de står til at møde årets titelfavoritter Florida Gators i Elite Eight.

Læs også: Alle danskerhold er ude af NCAA-mesterskabet

Gators, der er kommet komfortabelt videre til Sweet Sixteen, står dog først over for alvorlig modstand fra UCLA Bruins, som har været mindst lige så overbevisende i deres to kampe i turneringen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Der er ikke mange af topkandidaterne til årets draft tilbage i turneringen. En af dem, der konstant har ligget i top ti, Julius Randle fra Kentucky fik sammen med de genopstandne Harrison-tvillinger, Andrew og Aaron, lige akkurat skovlen under Wichita State.

Wichita State var ellers det første hold, der var gået ubesejret for sæsonen ind i NCAA-turneringen siden UNLV gjorde det i 1991.

(Foto: Arizona State – Sun Devil Athletics – Steve Rodriguez)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NCAA

For tredje uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

NCAA

Collegebasket er tilbage, med masser af spændende historier

NCAA

Det danske stortalent Alberte Rimdal tager mandag aften hul på sit andet år på college, og Rimdal kan se frem til at få en...

Basketligaen

Marqus Marion er et varmt navn ovre på den anden side af Atlanten, og onsdag kunne danskeren offentliggøre, at han havde fået et tilbud...

BMS Herlev Wolfpack

Rebecca Viehweg skal efter sommerferien spille for Bella Vista College Prep.

Kvindebasketligaen

Thea Mikkelsen skal fremover spille for Fresno State University.