fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NCAA

Fire danskere spiller med i NCAAs mesterskab

Tre danskere er startere på hold, som er blevet udtaget til NCAA-mesterskabet, mens en fjerde har mulighed for at komme ind fra bænken.

Jonathan Gilling - Sun Devils Atlethics - Photo by Steve Rodriguez

Der er hele fire danskere som skal i aktion, når NCAA-mesterskabet skal afgøres. Albany Great Danes kvalificerede sig direkte ved at vinde deres konferencemesterskab. Nebraska, Arizona State og George Washington lå derimod alle sammen i den gruppe, som ikke var garanteret deltagelse, men skulle satse på udvælgelseskomiteens nåde og slap igennem.

Nebraska Cornhuskers har halvdanske Shavon Shields på holdet. Han trænede sidste sommer med det danske herrelandshold og er startende guard for Cornhuskers, hvor han også er den næstmest scorende med 12,7 points per kamp. Nebraska er 11. seedet i Vest, og kan se frem til et rivalopgør med 3. seedede Creighton i 2. runde. Nebraska skal dog først forbi Baylor på fredag.

Forward Jonathan Gilling er som Junior efterhånden veteran for Arizona State Sun Devils, som på torsdag møder Texas Longhorns i 1. runde. Arizona State er 10. seedet i Midtvest.

Læs også: Flot sæsonstart for Kevin Larsen

Power forward Kevin Larsen har sammen med resten af George Washington Colonials gjort imponerende fremskridt fra sidste sæson. Faktisk gjorde Kevin Larsen det så godt, at han blev Atlantic 10-konferencens ”Most Improved Player” 2014. Colonials skal i 1. runde på fredag møde Memphis Tigers. Colonials er 9. seedet i Øst.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Guard Anders Haas skal nok ikke regne med meget spilletid for Albany Great Danes, som spiller i en af First Four-kampene, som blev indført i 2011. Disse kvalifikationskampe foiregår mellem de fire lavest rangerede konferncevindere og de fire lavest rangerede indbudte hold. Albany møder i morgen Mount St. Mary’s Mountaineers i en kamp om at komme til at spille imod 1. seedede Florida Gators.

(Foto: Sun Devil Athletics – Steve Rodriguez)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NCAA

For fjerde uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

NCAA

For tredje uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

NCAA

Collegebasket er tilbage, med masser af spændende historier

NCAA

Det danske stortalent Alberte Rimdal tager mandag aften hul på sit andet år på college, og Rimdal kan se frem til at få en...

Basketligaen

Marqus Marion er et varmt navn ovre på den anden side af Atlanten, og onsdag kunne danskeren offentliggøre, at han havde fået et tilbud...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.