fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Det forventede førstevalg i NBA draften 2013 slemt skadet

Kredit: Bryan Horowitz (flickr)

Kentucky Wildcats-spilleren Nerlens Noel, der forventes at blive førstevalget i årets NBA draft, udgik natten til i dag med en slem knæskade.

Noel jagtede guarden Mike Rosanio fra modstanderholdet i en fastbreak, men efter at have blokeret Rosanios lay-up kolliderer Noel med kurvens understel og falder derefter til gulvet i dyb smerte. Skaden ser ud til at have karakter af et overrevet korsbånd, og er det tilfældet, så kan der gå et år før Noel igen kommer i aktion.

Indtil nattens hændelse var Noel ellers anset som det forventede førstevalg i årets NBA draft. Den kun 18-årige Noel har nemlig domineret centerpositionen i løbet af denne collegesæson, og han topper desuden alle collegespillere med 4,4 blocks per kamp. Derfor bliver Noel også ofte sammenlignet med førstevalg i det forrige års NBA draft Anthony Davis, som desuden førte selvsamme Wildcats til collegemesterskabet.

Omfanget af skaden er dog endnu ikke klart, og det er derfor usikkert hvilken indflydelse det vil have på Noels værdi i den kommende draft og fremtidige karriere.

Og hvis du selv har nerverne til at se det: klik her.

Annonce. Scroll for at læse videre.

UPDATE: Det er netop blevet bekræftet, at Noel har overrævet sit korsbånd og er ude for resten af sæsonen.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NCAA

For fjerde uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

NCAA

For tredje uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

NCAA

Collegebasket er tilbage, med masser af spændende historier

NCAA

Det danske stortalent Alberte Rimdal tager mandag aften hul på sit andet år på college, og Rimdal kan se frem til at få en...

Basketligaen

Marqus Marion er et varmt navn ovre på den anden side af Atlanten, og onsdag kunne danskeren offentliggøre, at han havde fået et tilbud...

BMS Herlev Wolfpack

Rebecca Viehweg skal efter sommerferien spille for Bella Vista College Prep.