fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NCAA

Alberte Rimdal høster personlig hæder

Alberte Rimdal leverede to stærke præstationer i sidste uge og er derfor blevet kåret som Freshman of the Week.

Foto: Floridagators.com / Tim Casey / Hannah White

Alberte Rimdal er efter sine flotte resultater for sit college-hold Florida Gators blevet kåret som Freshman of the Week i Southerneastern Conference.

Det er hendes første sæson på college, men den tidligere Aabyhøj IF-spiller imponerer allerede på banen. Det er første gang, at hun tildeles denne hæder.

Det er hendes to seneste kamp mod henholdsvis Alabama Crimson Tide og Auburn Tigers, der har fået SEC til at rette deres blik mod den 19-årige danske landsholdsspiller. Her har hun leveret den ene magtdemonstration efter den anden, hvilket har givet hende en back-to-back career-high.

I kampen mod Alabama formåede hun at blive holdets topscorer på 22 minutter. Her ramte hun samtlige af sine skud og endte med 17 point. Hun var 5 for 5 fra distancen og 3 for 3 fra straffekastlinjen. Desuden satte hun en treer med to et halvt minut tilbage, hvilket førte til Gators’ største føring i perioden.

I kampen forinden mod Auburn, som daterede hendes første career-high, scorede hun 14 point og var 3 for 3 fra distancen, men Rimdal overgik hurtigt den præstation med den brandvarme kamp mod Alabama.

Det er sikkert at sige, at det indtil videre går Rimdal godt i USA. Næste kamp for den danske Gator-spiller er på torsdag, hvor de skal op imod Kentucky Wildcats på udebane.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Rebecca Viehweg skal efter sommerferien spille for Bella Vista College Prep.

Kvindebasketligaen

Thea Mikkelsen skal fremover spille for Fresno State University.

NCAA

Finalen ved den ikoniske college-turnering March Madness blev i går afviklet, og her vandt Kansas efter et stort comeback.

NCAA

Final Four blev i nat sparket i gang med to fantastiske kampe mellem fire ikoniske hold. Her fandt vi ud af, hvem der skal...

NCAA

16 hold er blevet skåret ned til otte efter torsdagens og fredagens kampe i Sweet 16. Her så vi flere forhåndsfavoritter forlade turneringen og...

NCAA

Anden runde af March Madness blev færdigspillet natten til mandag. Her så vi et ikonisk opgør mellem to af de største trænere i college,...

NCAA

De to danskere Alberte Rimdal og Frida Formann måtte forlade March Madness turneringen i første runde, mens Katrine Jessen stadig lever i turneringen.

NCAA

Anden runde af March Madness begyndte i går. En dag, hvor vi sagde farvel til de forsvarende mestre, og hvor den helt store overraskelser...