fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NCAA

Alberte Rimdal førte Gators til sejr

Den tidligere Aabyhøj IF-stjerne Alberte Rimdal leverede søndag en præstation af høj kaliber, da Florida Gators sejrede på udebane mod Alabama Crimson Tide.

Foto: Floridagators.com / Tim Casey / Isabelle Marley

17 point og 5 for 5 fra trepointsland.

Alberte Rimdal var brandvarm, da Florida Gators søndag gæstede Alabama Crimson Tide. Den danske landsholdsspiller ramte samtlige skud og leverede sin nok bedste kamp på college hidtil. De 17 point gjorde hende til Gators´ topscorer og er samtidig hendes career high på college.

Læs mere om Alberte Rimdal og beslutningen om at skulle spille for Florida Gators her.

Det er første gang siden før sæson 1999/2000, at en Florida Gators-spiller har ramt alle sine skud, hvor bolden er sendt afsted fra distancen minimum fem gange.

Rimdal og Gators vandt kampen med 85-77.

Næste gang den danske Gator skal i aktion igen er på torsdag, hvor de på udebane skal møde Kentucky Wildcats.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Rebecca Viehweg skal efter sommerferien spille for Bella Vista College Prep.

Kvindebasketligaen

Thea Mikkelsen skal fremover spille for Fresno State University.

NCAA

Finalen ved den ikoniske college-turnering March Madness blev i går afviklet, og her vandt Kansas efter et stort comeback.

NCAA

Final Four blev i nat sparket i gang med to fantastiske kampe mellem fire ikoniske hold. Her fandt vi ud af, hvem der skal...

NCAA

16 hold er blevet skåret ned til otte efter torsdagens og fredagens kampe i Sweet 16. Her så vi flere forhåndsfavoritter forlade turneringen og...

NCAA

Anden runde af March Madness blev færdigspillet natten til mandag. Her så vi et ikonisk opgør mellem to af de største trænere i college,...

NCAA

De to danskere Alberte Rimdal og Frida Formann måtte forlade March Madness turneringen i første runde, mens Katrine Jessen stadig lever i turneringen.

NCAA

Anden runde af March Madness begyndte i går. En dag, hvor vi sagde farvel til de forsvarende mestre, og hvor den helt store overraskelser...