fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Memphis Grizzlies

Stort KAT og Timberwolves kollaps sikrer Grizzlies en 2-1 føring

Minnesota førte med hele 21 point i slutningen af 3. periode, men et kæmpe kollaps i 4. periode sørgede for at Grizzlies kunne trække sig ud af opgøret med en 104 – 95 sejr. Memphis Grizzlies fører nu 2-1 i serien.

Torsdag aften var der lagt op til en spændende kamp 3 i Target Center, hvor Minnesota Timberwolves hjemme tog imod Memphis Grizzlies. Det lignede længe en sikker sejr til Timberwolves, men et historisk Grizzlies comeback sikrede holdet fra Memphis en 9 points sejr. Ja Morant og co. har nu erobret hjemmebanefordelen tilbage igen, og fører nu 2-1 i serien, inden kamp 4 bliver spillet natten mellem lørdag og søndag.

Det var en spiller for hvert hold, som I nat stjal fokus foran alle andre.
En for en masse gode ting, og en for nogle knap så gode ting.
På en aften, hvor Ja Morant trods en lille triple-double ikke viste det niveau, som vi normalvis kender fra ham, trak en anden mand fra hans hold overskrifterne denne gang. 23-årige Desmond Bane trådte frem, og leverede 26 point. Han skød 46,7 procent bag 3’eren, som var ny Grizzlies playoff rekord. Især i 4. periode trådte han og resten af Grizzlies mandskabet i karakter, hvor de vandt hele 37 – 12.

Omvendt negativt kan det siges om Karl-Anthony Towns. Den 26-årige all star spiller fortsatte den dårlige stime fra kamp 2.
I alle 3 kampe har KAT nu tilkæmpet sig flere fejl end scoringer. I nat skød han 5 skud, scorede 8 point og fik 5 fejl.
Han skal derfor for alvor begynde at tage ansvar, hvis Timberwolves skal have en chance for at få vendt serien til deres fordel igen.
Den positive Timberwolves historie fra i nat var D’Angelo Russell, som leverede 22 point, 8 assists og 5 rebounds.

Kamp 4 spilles kl. 04:00 natten mellem lørdag og søndag – igen i Target Center i Minnesota.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne