fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Wembanyama udspiller stjernerne i Spurs-sejr

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.

Foto: fiba.basketball

Navnet Victor Wembanyama har længe været kendt i NBA-kredse, men efter den unge franskmand blev taget med førstevalget i NBA-draften, er hypen eksploderet.

San Antonio Spurs-spilleren har indtil videre imponeret i sin korte NBA-karriere. Inden nattens opgør har han snittet 16,3 point, 7,5 rebounds og 2,3 blocks, samt hjulpet Spurs til to sejre. Deriblandt en sejr mod Phoenix Suns, som de overraskende slog natten til onsdag 115-114

I nat mødtes de to hold så igen.

Revanche

Kevin Durant var den eneste fra Suns’ stjernetrio, der spillede i første opgør, men i nat var Devin Booker tilbage på banen for første gang siden holdets åbningskamp. Phoenix troppede dermed forstærket op til opgøret, der dog alligevel endte 132-121 i Spurs favør.

San Antonio sad solidt på føringen det meste af kampen efter et imponerende første periode, som endte 39-20. Spurs nåede at føre med hele 27 point i kampen. Suns spillede fra anden periode op med texanerne og arbejdede sig roligt, men sikkert tilbage i kampen. Med fire minutter tilbage var stillingen lige, 116-116.

Wembanyama viste dog format og scorede derefter otte point. Et ramt straffekast, et monsterdunk, en ramt trepointer og en scoring fra midrange og så var kampen lukket.

Blandt stjernerne

Nattens kamp var utivlsomt en imponerende sejr for San Antonio Spurs. Wembanyama stjal rampelyset i et opgør, hvor de etablerede stjerner også storspillede.

Booker imponerede i sit comeback med 31 point, ni rebounds og 13 assists, mens Durant leverede 28 point og to blocks. Stærke præstationer som disse afholdte ikke den 19-årig franskmænd fra at frarøve Suns sejren.

Wemby brændte nettet af og scorede karrierebedste 38 point i kampen. Den 224 centimeter høje spiller demonstrede sit talent med scoringer ved ringen, mid-range og trepointslinjen. Han bidrog derudover med 10 rebounds og 2 blocks til at sikre Spurs sejren.

Wembanyama blev hjulpet på vej af Zach Collins, der leverede 19 point, samt Tre Jones der diskede op med 12 point og 10 assists.

Spurs indtager efter nattens opgør en 7.-plads i Western Confrence med deres 3-2 record, mens Phoenix dumper ned på 11.-pladsen med en 2-3 record.

Spurs og Suns mødes igen i grundspillet den 24. marts kl. 01:00.

(Se herunder Victor Wembanyamas dominerende højdepunkter)

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.

NBA

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...

Analyser

Der var engang, hvor Devin Booker led af dårlig ledelse i organisationen og hvalpefedt i kinderne. Nu har han og Phoenix Suns fået en...

Milwaukee Bucks

Sommerens helt store trade-kandidat Damian Lillard har nu omsider fundet sig et nyt hjem hos NBA-mestrene fra 2021 Milwaukee Bucks.