fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Reggie Kissoonlal stemplede ind i NBA Summer League med stil

Reggie Kissoonlal, der har en fortid i Randers Cimbria, spillede natten til søndag sin første kamp til NBA Summer League, og den tårnhøje center gjorde en god figur i sin debut.

Foto: Sam´s Photos

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissonlal debuterede natten til søndag i NBA Summer League, da hans hold Boston Celtics mødte Orlando Magic, og den tårnhøje center leverede en god indsats.

12 point, fem rebounds og tre steals stod Kissoonlal noteret for efter 48 minutters basketball. Af de 48 minutter fik Kissoonlal 17 minutter på gulvet.

Celtics besejrede Magic med 94-77 og har nu to sejre i fem kampe.

Nattens kamp var altså Kissoonlal´s først optræden til NBA Summer League, selvom holdet har spillet fem kampe, men dette kan meget vel være, fordi Boston-organisationen i sidste sæson havde mulighed for at afprøve og se den tidligere Randers-spiller an, idet han tørnede ud for Maine Celtics – Boston´s NBA G League-hold.

Se Kissoonlal´s highlights fra debuten herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.