fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

QJ Peterson brændte nettet af i sidste NBA Summer League-kamp

QJ Peterson, der har en fortid i Bakken Bears, spillede en stor kamp, da New York Knicks natten til søndag mødte Denver Nuggets til NBA Summer League.

Foto: fiba.basketball

17 point i fjerde periode – 25 i kampen.

Den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson leverede en præstation af højeste kaliber, da New York Knicks spillede deres sidste kamp til årets NBA Summer League.

Modstanderen hed Denver Nuggets, og holdet fra Colorado havde svært ved at sætte en stopper for Basketligaens MVP fra sæson 2020/21. Peterson imponerede og gjorde sig i den grad positivt bemærket foran de mange NBA-scouts til stede i hallen.

Fra kampens start stod der Nuggets på det meste, og de kunne da også gå til pause foran med 15 point. I løbet af tredje periode fik Knicks blot skåret to point af Nuggets-føringen.

Men så steppede QJ Peterson op med 17 point i løbet af fjerde og sidste periode.

Artiklen fortsætter under tweetet

Med 20 sekunder tilbage af kampen var stillingen pludselig 86-84 i Knicks´ favør, men trods en stærk fjerde periode af Peterson var det ikke nok til sejr for New York Knicks, der tabte opgøret med cifrene 86-89.

QJ Peterson sluttede kampen med 25 point, seks rebounds, to assists, to steals og skød otte for 17 fra gulvet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.