fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

QJ Peterson brændte nettet af i sidste NBA Summer League-kamp

QJ Peterson, der har en fortid i Bakken Bears, spillede en stor kamp, da New York Knicks natten til søndag mødte Denver Nuggets til NBA Summer League.

Foto: fiba.basketball

17 point i fjerde periode – 25 i kampen.

Den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson leverede en præstation af højeste kaliber, da New York Knicks spillede deres sidste kamp til årets NBA Summer League.

Modstanderen hed Denver Nuggets, og holdet fra Colorado havde svært ved at sætte en stopper for Basketligaens MVP fra sæson 2020/21. Peterson imponerede og gjorde sig i den grad positivt bemærket foran de mange NBA-scouts til stede i hallen.

Fra kampens start stod der Nuggets på det meste, og de kunne da også gå til pause foran med 15 point. I løbet af tredje periode fik Knicks blot skåret to point af Nuggets-føringen.

Men så steppede QJ Peterson op med 17 point i løbet af fjerde og sidste periode.

Artiklen fortsætter under tweetet

Med 20 sekunder tilbage af kampen var stillingen pludselig 86-84 i Knicks´ favør, men trods en stærk fjerde periode af Peterson var det ikke nok til sejr for New York Knicks, der tabte opgøret med cifrene 86-89.

QJ Peterson sluttede kampen med 25 point, seks rebounds, to assists, to steals og skød otte for 17 fra gulvet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.