fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Podcast: NBA-nyt og Iffe til Suns

I ugens afsnit dykker Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff ned i nogle af marts-måneds største overskrifter i NBA og ikke mindst Iffe Lundbergs kontrakt hos Phoenix Suns og vejen dertil. 

God fornøjelse.  

Link til Spotify: 

Link til Apple Podcast:

Deltag i vores konkurrence, der er lavet i samarbejde med Nordicbasketball.com, på vores Facebook-side eller Instagram-profil. Vi finder to vindere, der hver især får et gavekort på 250kr til vores samarbejdspartner Nordicbasketball.com.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

LA Lakers

Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James er blot få kampe fra at slå en ikonisk NBA-rekord, men hvor tæt er vi på rekordaftenen? Find ud...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.