fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Memphis Grizzlies

Mægtige Morant sikrer nervepirrende sejr i sidste sekund

I nat var det tid til kamp 5 mellem Memphis Grizzlies og Minnesota Timberwolves, og det blev spændende til det sidste.
Den nykårede MIP Ja Morant stjal overskrifterne flere gange, og sikrede med en scoring til sidst en 111-109 sejr til Grizzlies, som nu fører 3-2 i serien.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Der var i forvejen lagt op til en spændende kamp 5 mellem Memphis Grizzlies og Minnesota Timberwolves, da serien igen i nat var tilbage i FedExForum i Memphis.
Begge hold havde vundet en kamp hver i Minnesota, og stillingen var derfor 2-2 inden kampen i nat.

Memphis kom bedst ud af starthullerne, og fik hurtigt bragt sig foran 13-2 i 1. periode. Siden den stilling kom Timberwolves dog bedre og bedre med, og endte med at vinde 1. periode. Efter en sløv start på kampen vågnede især Anthony Edwards og Karl-Anthony Towns op, og var klart to af Minnesotas bedste spillere undervejs i kampen.

Med indgangen til 4. periode så det bedst ud for holdet fra Minnesota, som på daværende tidspunkt førte 74-85. Men så trådte springfarlige Ja Morant i karakter og beviste, hvorfor han netop var blevet kåret til Most Improved Player i grundspillet. Han sluttede 3. periode af med et dunk, som kommer til at blive vist mange gange det næste stykke tid.

Den storspillende Morant fortsatte de gode takter i hele 4. periode, hvor det blev til 18 point. I alt noterede han sig selv for 30 point, 13 rebounds og 9 assists.
Det var derfor heller ikke overraskende, at det også var ham, som endte med at afgøre kampen til Grizzlies fordel i kampens sidste spil.

Kamp 6 spilles i Target Center i Minnesota kl. 03:00 natten til lørdag.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne