fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Giannis dominerer i Bucks’ sejr over Nets

Brooklyn Nets havde intet svar til Giannis Antetokounmpo i anden halvleg af nattens kamp. Den dobbelte MVP scorede 43 point i kampen og gik forrest i Bucks’ tredje sejr i sæsonen.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Siden Milwaukee Bucks udkonkurrerede Brooklyn Nets i en serie på syv kampe for et par sæsoner siden, har der været en tydelig rivalisering mellem de to mandskaber.

Der er altid intensitet, og spillerne bringer deres bedste, når de to hold tørner sammen. Det var også tilfældet i nat, hvor en svingende kamp endte til fordel for hjemmebaneholdet i Milwaukee.

Nets var oppe med 12 point tidligt i tredje periode, men der besluttede The Greek freak at skrue bissen på. Antetokounmpo scorede 34 point i anden halvleg.

Han sluttede kampen med 43 point og 14 rebounds. Også i den defensive ende havde han sin sædvanlige indflydelse og leverede også tre blokeringer.

Nets har nok ikke fået den start på sæsonen, som de havde ønsket. Kampen mod Bucks giver dem deres tredje nederlag i sæsonens fire kampe. Deres stjernespillere Kevin Durant og Kyrie Irving leverede tilsammen 60 point.

Efter nogle dommerkald, der gik imod dem, mistede Steve Nash temperamentet og blev smidt ud af kampen i tredje periode.

Nets’ forsvar havde intet modsvar til Antetokounmpo, da han først begyndte at tage bolden til ringen. 14 af hans 16 ramte skud var i painten. Han indtager derfor også førstepladsen i point per kamp med et snit på 36 point i sine første tre kampe.

 

Andre artikler med dette emne

NBA

Med en sejr over Phoenix Suns tidligt i morges dansk tid sikrede Milwaukee Bucks sig en slutspilsplads.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

I nat landede en kæmpe bombe i NBA-verden, da superstjernen Kevin Durant blev tradet til Phoenix Suns. Hvordan lykkedes det Suns at overbevise Nets...

NBA

Kyrie Irving leverede i første kamp med Mavericks-uniformen uden Luka Doncic ved sin side.

Brooklyn Nets

Suns og Nets indgår en byttehandler, der sender superstjernen Kevin Durant til Suns