fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Landsholdstruppen mod Hviderusland udtaget

Den endegyldige landsholdstrup til kvalifikationsopgøret mod Hviderusland er udtaget.

Chanan Colman

Mandag aften udtog landstræner Erez Bittman sine tolv spillere til opgøret i EM-kvalifikationen torsdag mod Hviderusland.

Seksten spillere havde henover weekenden trænet med i landsholdslejren, men fire spillere skulle sorteres fra.

Derudover måtte Bittman se bort fra Bakken Bears-spillerne, Adama Darboe og Darko Jukic, der er i gang med forberedelserne til Champions League opgøre mod engelske Leicester.

Den endegyldige trup ser ud således:

#2 Sebastian Åris (Svendborg Rabbits)
#3 Shavon Shields (Baskonia)
#5 Chanan Colman (Anfører) (Hapoel Be’er Sheva)
#9 Sami Eleraky (Tenerife)
#12 Frederik H. Nielsen (Real Murcia)
#20 Frederik Rungby (Horsens IC)
#21 Kevin Larsen (Bilbao)
#23 Gabriel Iffe Lundberg (Manresa)
#26 Jonas Zohore (Kormend)
#31 Jonathan Gilling (Melilla)
#55 Chris Nielsen (Randers Cimbria)
#91 Philip Hertz (Team FOG Næstved)

Nye navne i truppen er det noget prominente navn Shavon Shields, der henover sommeren er skiftet til EuroLeague-klubben Baskonia, samt all-time scorer i Basketligaen, Chris Nielsen, mens der hverken var plads til Rasmus Bach, Peter Møller eller Lasse Elbæk, der alle spiller i Basketligaen.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Basketligaen

Danmark skal i kvalifikationen til Eurobasket 2025 møde Serbien, Finland og Georgien, og danskernes landstræner, Allan Foss, ser ikke overraskende Serbien som puljens stærkeste,...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss´ tropper skal møde Serbien, Finland og Georgien, når der skal spilles om en plads til Eurobasket 2025.

Eurobasket

Danmark viste klassen, da de lørdag aften på udebane besejrede Kosovo med 63-88. Med sejren er Danmark klar til den egentlige kvalifikation til Eurobasket...

Landshold

Det danske U18-herrelandshold forsvarede søndag deres plads i A-divisionen, da de besejrede Polen med 87-107 og sikrede sig 13. pladsen til årets EM-slutrunde.

Landshold

Lørdag vandt de danske U-18 drenge deres første kamp ved Europamesterskaberne for U-18 i A-rækken. De besejrede Finland med cifrene 92-70.

Basketligaen

Bears Academy oplyser, at de rykker den danske U18-landsholdsspiller William Bloch op i førsteholdstruppen til den kommende sæson.

Europe Cup

Det der ligende en sikker dansk sejr i første periode, blev en neglebidder af en kamp. Efter 40 intense minutter kunne Danmark fejre en...