fbpx
Connect with us

Internationalt

Iffe Lundberg kåret til Månedens Spiller i VTB League

Iffe Lundberg er blevet kåret som decembers bedste spiller i den prestigefyldte VTB United League.

Photo: VTB United League

Danske Gabriel ‘Iffe’ Lundberg er blevet kåret til Månedens Spiller i VTB League. Det kunne ligaen offentliggøre tidligere på dagen.

Iffe Lundberg har sammen med holdkammeraterne fra Zielona Gora vundet fire ud af fem kampe i december, og det skyldes især flot spil fra danskeren. Han havde blandt andet en kamp med over 30 point og en gamewinner lillejuleaften.

VTB United League betragtes bredt som en af de fem bedste ligaer i verden (sammen med NBA, EuroLeague, ACB og Super Ligi).

Det er danskerens første sæson for den polske klub, der pt er på førstepladsen i den polske liga og nummer syv i VTB League.

 

Reklame:

ESPN Player er ESPN’s helt eget streaming tjeneste for alle sportsnørder. Der er blandt andet adgang til at se College Basketball og massere af fede dokumentarer. Du kan nu få hele 30% rabat på et års abonnement.

• ESPN Player er din adgang til NCAA College Basketball og viser over 1000 kampe live i løbet af sæsonen

• Tilmeld dig senest den 7. januar for at få 30 % rabat på dit annual pass, via https://bit.ly/ESPNFullcourt og brug rabatkoden: ESPNPLAYERXMAS

• 12 måneder for €59.99!

• Du kan få 7 dages fri prøveperiode

• ESPN handelsbetingelser gælder

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Internationalt