Frida Formann imponerer på højeste college-niveau

Frida Formann har haft en fantastisk uge for Colorado Buffaloes.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Frida Formann skiftede før denne sæson fra Værløse Blue Hawks til USA, hvor hun spiller for college-holdet Colorado Buffaloes. Holdet er en del af den stærke Pac-12 conference og spiller på det højeste college-niveau, NCAA Division 1.

Frida Formann imponerede sidste år i den danske Dameliga, da hun blev den næstmest scorende med over 17 point i snit, og var profilen på det Værløse hold, der overraskende kom i Pokalfinalen – alt dette i en alder af bare 19 år.

Formann har forsat det flotte spil for Colorado Buffaloes, og det har nu givet hende titlen som Freshmen of the Week i Pac-12 (den bedste førsteårs spiller). Det kommer efter en uge, hvor hun snittede 11,3 point, 5,3 rebounds og 2 assists pr kamp. Ugen bød også på en sejr over Stanford, der før kampen var 11-0 og det højst rankede college-hold. Her satte Formann den afgørende 3’er, der gav Buffaloes føringen i overtid, for bagefter at lave et block i de sidste sekunder på Stanfords skud for at udligne kampen.

Formann og Buffaloes er nu 6-6 i kampe og ligger på en 8. plads i Pac-12. Du kan se highlights fra Buffaloes sejr over Stanford, samt highlights fra Formanns 19 point kamp mod California, i videoerne herunder:

Se andre spændende artikler