fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Serbisk landstræner takker af

Succestræneren Sasha Djordjevic forlader det serbiske landshold.

Det bliver ganske vist med en skuffelse i bagagen, at Sasa Djordjevic forlader det serbiske landshold. Som de absolutte favoritter til at tage VM-titlen måtte Serbien nøjes med en femteplads, da de lørdag slog Tjekkiet i kampen om femte-/sjettepladsen.

Djordevic kan dog kigge tilbage på tiden i spidsen for landsholdet med stor glæde. Siden sin ansættelse i 2013 lykkedes det Djordevic og det serbiske landshold at nå finalen ved VM i 2014, OL i 2016 og EM i 2017, hvor det i alle tre tilfælde endte med sølv.

“Jeg ville have forladt landstrænergerningen efter VM uanset hvad. Det var en beslutning, jeg tog allerede i sommers” fortalte Djordevic til serbiske medier i forbindelse med kampen mod Tjekkiet.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

Internationalt

Bakary Dibba tog teten, da Tigers Tübingen søndag besejrede Uni Baskets Paderborn og holder trit med toppen.

Nyhedsoversigt

Sylvester Berg spillede en flot kamp, da HLA Alicante tørnede sammen med Mads Bondes CB Almansa i den næstbedste spanske række fredag aften.