Få Iffe Lundberg med til VTB United Leagues All Star-kamp – Stem her

VTB United Leagues årlige All Star-kamp venter lige rundt om hjørnet, og danske Iffe Lundberg ligner en seriøs bejler til en plads på verdensholdet.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den danske landsholdsspiller, Iffe Lundberg, tørner i denne sæson ud for polske Zielona Gora, der spiller i den stærke VTB United League. Den danske stjerne har i den grad taget VTB-ligaen med storm – en liga, som før Iffe Lundberg aldrig havde set dansk deltagelse før.

Lundberg har leveret adskillige toppræstationer hidtil i denne sæson for sin polske arbejdsgiver, og danskerens flotte spil har blandt andet udmøntet sig i en Månedens Spiller-kåring for December, hvor de forsvarende polske mestre sejrede i fire ud af fem kampe i VTB. Zielona Gora og Lundberg ligger på nuværende tidspunkt på en 7. plads i VTB, mens de i den hjemlige liga er placeret på førstepladsen med 19 sejre ud af 21 mulige.

Den 26-årige guard snitter 20,4 points, 3,5 rebounds og 5,2 assists per kamp i sin debut-sæson i VTB, og de 20,4 points gør ham dermed til den spiller med det tredjehøjeste pointsnit per kamp. Grundet Lundbergs høje niveau i denne sæson er han derfor med i snakken om en plads på verdensholdet i VTB-ligaens All Star-kamp, der afholdes d. 4 februar. All Star-kampen er mellem Russian Stars og World Stars.

En plads i VTBs All Star-kamp sikres gennem en afstemning, og Iffe Lundberg kan herigennem endnu en gang skrive historie ved at blive den første dansker nogensinde til at deltage i en VTB All Star-kamp. Zielona Gora-stjernen har i skrivende stund modtaget 461 stemmer.

Afstemningen slutter den 25. Januar.

Hjælp Iffe Lundberg med til All Star-kampen ved at følge linket herunder eller klikke her:

Se andre spændende artikler