fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Tysk skuffelse mod Israel

Tyskland havde chancen for at overtage førstepladsen i Gruppe B, men fejlede her til aften mod Israel.

Det var et tysk hold, der kom ind til aftenens kamp med to sejre i bagagen, mens Israel modsat havde tabt begge deres kampe. Dermed havde Tyskland på forhånd fået favoritværdigheden pålagt.

Den favoritværdighed kunne de dog ikke leve op til. Det blev en meget intens og lige kamp, hvor Israel startede bedst ud. De fik skabt sig et smalt forspring, som de holdt ved gennem hele 1. periode.

Vi skulle således helt frem til midt i 2. periode, før Tyskland kunne få deres første føring i kampen. Den kunne man dog ikke holde, og ved pausen var det helt lige.

Tredje og fjerde periode som øst og vest

Tyskland kom meget bedre ud til kampen efter pausen, og et 8-0 run var med til at give favoritter den føring, man på forhånd kunne tro var nok til at give dem sejren. Israel prøvede at hænge i, men de havde i denne fase af kampen svært ved at få bolden i nettet. Derfor kunne Tyskland gå ind til sidste periode med en føring på 12 point.

Det var dog langt fra overstået, for Israel fightede sig tilbage i kampen. Tyskland lavede periodens første 6 point, men herefter gik de helt i stå.

Et 19-2 run til Israel gav dem føringen med lidt over 2 minutter igen. Tyskland var dog ikke helt færdige og svarede igen ved Dennis Schroder, der med et lay-up kunne give Tyskland føringen med 50 sekunder igen.

Den israelske skytte Guy Pnini ville det dog anderledes, og med en 3’er med 28 sekunder igen gav han Israel en føring på blot et enkelt point. En føring Tyskland ikke formåede at indhente, og dermed kunne Israel fejre et fantastisk comeback.

Kampens topscorer blev Richard Howell (ISR) med 23 point. Mest scorende tysker var Dennis Schroder med 20 point. Dennis Schroder var også den med flest assist i kampen – 7 stk. – mens Daniel Theis var mest reboundende med 15 rebounds.

Tyskland er forsat på 2. pladsen, mens Israel stadig er sidst, men der er 3 hold med 5 point og 3 hold med 4 point, så gruppe B er uhyre tæt.

PosHoldPointWLPCTGBL10STRKPFPADIFF
1Ukraine8000.000000000
2Georgien0000.000000000
3Israel0000.000000000
4Italien0000.000000000
5Litauen0000.000000000
6Tyskland0000.000000000

https://youtu.be/9RixUhBh6Ho

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Eurobasket

Søndag sluttede det danske landsholds EM-kvalifikation med en sejr mod Montenegro, og sejren vækker optimisme hos holdet største stjerne, Maria Jespersen, der spår det...

Eurobasket

Tirsdag blev der trukket lod til sommerens EM-slutrunder for ungdomslandshold. Se, hvem de danske talenter skal op imod til sommer, her.

Eurobasket

Jesper Krone, der førte Danmark til EM for små nationer-titlen i 2018, stopper som landstræner efter fem år.

Eurobasket

Søndag aften spillede det danske kvindelandshold deres sidste kamp i FIBA Women’s EUROBASKET 2023 Qualifiers, da de på udebane mødte Montenegro. De danske kvinder...

Eurobasket

Klokken 20 går det løs. Det danske kvindelandshold skal forsøge at tage revanche over Montenegro. Find link til kampen i artiklen.

Eurobasket

Landstræner Jesper Krone udtog i sidste måned en bruttotrup på 16 spillere frem mod weekendens kamp mod Montenegro. Nu har Krone frasorteret fire spillere.