fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Sami Eleraky: Det var en kæmpe ære at få lov at komme ind denne gang

Det er efterhånden nogle år siden man sidst har set Sami Eleraky i Danmark. I aftes var han dog for en stund tilbage, da han fik debut for Danmark i EM Kval kampen mod Albanien. Hør hvad han havde at sige efter kampen.

I øjeblikket dribler Sami Eleraky rundt under varmere himmelstrøg på Tenerife. Her er han holdkammerat med Mads Bonde, men har i modsætning til Bonde, endnu ikke fået debut for førsteholdet i den spanske liga.

Debut fik han til gengæld for det danske landshold, da de i går aftes besejrede Albanien. Selvom det ikke blev til nogen point, så endte det ud med en fornuftig +/- statistik på +11 til den høje dansker.

“Det var en kæmpe ære, og jeg er virkelig stolt af, at jeg fik lov til at komme ind denne gang.”

Som sagt så spiller han sammen med Mads Bonde nede på Tenerife, og det har i følge Sami Eleraky været utroligt godt for ham.

“Det har virkelig været godt, jeg er virkelig glad for at jeg har Bonde dernede, han har hjulpet mig sygt meget. Specielt i starten med sproget, han kan snakke lidt spansk jo. Vi har mange af de samme ting vi kan lide, så det er virkelig fedt.”

Hør hele interviewet øverst i artiklen.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

Bakken Bears

Allan Foss har udtaget de spillere, som skal være en del landsholdssamlingen, når herrelandsholdet mødes i slutningen af november.

Basketligaen

Den tidligere landsholdscenter, Sami Eleraky, har fundet sin nye arbejdsgiver. Han skal i den kommende spille i Basketligaen, hvor han er blevet en del...

Basketligaen

Danmark skal i kvalifikationen til Eurobasket 2025 møde Serbien, Finland og Georgien, og danskernes landstræner, Allan Foss, ser ikke overraskende Serbien som puljens stærkeste,...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss´ tropper skal møde Serbien, Finland og Georgien, når der skal spilles om en plads til Eurobasket 2025.

Eurobasket

Danmark viste klassen, da de lørdag aften på udebane besejrede Kosovo med 63-88. Med sejren er Danmark klar til den egentlige kvalifikation til Eurobasket...

Landshold

Det danske U18-herrelandshold forsvarede søndag deres plads i A-divisionen, da de besejrede Polen med 87-107 og sikrede sig 13. pladsen til årets EM-slutrunde.

Landshold

Lørdag vandt de danske U-18 drenge deres første kamp ved Europamesterskaberne for U-18 i A-rækken. De besejrede Finland med cifrene 92-70.