fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

Danmark falder to pladser på verdensranglisten

FIBA har tirsdag offentliggjort en opdateret udgave af deres verdensrangliste, og Danmark er faldet to placeringer siden sidste udgave.

Foto: fiba.basketball

USA fastholder ikke overraskende deres førsteplads på det internationale basketballforbunds, FIBA, verdensrangliste for herrelandshold. FIBA offentliggjorde tirsdag en opdateret udgave af deres verdensrangliste, og top syv på listen er uændret. Spanien er toer, mens Australien befinder sig på tredjepladsen.

Danmark har dog bevæget sig i den forkerte retning og indtager nu en 57. plads – to pladser værre end sidste verdensrangliste. Det skyldes danskernes nederlag til Kosovo, der ifølge bookmakerne gik ind til kampen som undertippede. Kosovo ligger på en 71. plads og er trods sejren mod Danmark faldet én plads på listen.

På den europæiske rangliste ligger Danmark nummer 32.

Det største spring på verdensranglisten var Kap Verde, der sprang fra nummer 100 til 74.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Landshold

Det danske U18 herrelandshold måtte nøjes med sølvmedaljer, da de søndag aften blev besejret i EM-finalen af Sverige med cifrene 66-79. Danmark spillede alt...

FIBA

De danske U18-landsholdsspillere skal spille i finalen, hvor vores naboer til øst venter. Danmark skal møde Sverige i finalen, som spilles søndag klokken 18:30.

Landshold

Der er comeback til flere store navne til den kommende landsholdssamling

Eurobasket

Danmark sejrede på udebane i Oslo mod Norge og er således videre til næste runde i præ-kvalifikationen til EM 2025.

Eurobasket

Sidst men ikke mindst snakkede vi også med Liam Churchill, der som den eneste debutant var med i startopstilling. I dette interview fortæller Churchill...

Eurobasket

Bakken Bears-talentet Magnus Møllgaard debuterede torsdag for det danske A-landshold. Hør Møllgaards reaktion på sin debut her.

Eurobasket

Kevin Larsen blev topscorer, da Danmark torsdag mødte Kosovo, og den erfarne dansker var godt tilfreds med holdets præstation.

Eurobasket

Leonardo Carlino var en af fire spillere, der torsdag debuterede for Danmark. Hør fra Carlino i dette interview.