fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Ugen der gik i Dameligaen: Runde 5

Dameligaen har indtil videre være meget tæt, men femte spillerunde skulle vise sig at være storsejrenes spillerunde. Hele tre ud af fire opgør endte med en sejr på over 25 point.

Aabyhøj IF – BMS Herlev Wolfpack = 86-56

Wolfpacks træner må havde noget at tænke over.

I rundens preview kunne man på Dameligaens hjemmeside læse, hvordan han regnede med, at det ville blive en tæt kamp med en snæver BMS Herlev-sejr. Det blev alt andet.

Aabyhøj bragte sig foran fra start og mistede aldrig føringen. Mest spænding var der i anden periode, hvor det for eneste gang i kampen lykkedes Wolfpack at udligne ved stillingen 32-32.

Ved pausen var Aabyhøjs føring kun på tre point, 44-41, men mere spænding kom der heller ikke.

Efter pausen gik BMS Herlev Wolfpack fuldkommen død. I hele kampen bliver de kun noteret for tre assists og kun en spiller lykkedes med at score mere end ti point.

Aabyhøj udnytter muligheden til at sprede spilminutterne ud over hele truppen.

Det endte med en dominerende 30-points sejr til Aabyhøj IF på 86-56.

Topscorer i opgøret blev eneste Wolfpack-spiller med mere end ti point, Emilie Larsen, der scorede 18 point. I Aabyhøj-lejren hev Caroline Wich en double-double hjem med 12 point og ti rebounds.

Stevnsgade Basketball – SISU = 66-70

Rundens tætteste kamp fandt man i Nørrebrohallen, hvor Stevnsgade Basketball tog imod SISU.

I første periode var der intet, som skilte de to hold, og ethvert forsøg på at stikke af blev hurtigt indhentet af modstanderen.

Anden periode var ikke meget anderledes. De to hold skiftedes til at score og kun et point adskilte dem ved pausen, 37-38

SISU satte sin lid til holdets to amerikanske spillere, og det må siges, at det gik meget godt. 43 af holdets point kom fra blot de to spillere.

Hos Stevnsgade var både scoringer og minutter delt mere ud.

Spillestilsforskellen til trods fortsatte opgøret med at være tæt og intenst.

Selv i de døende minutter af fjerde periode var opgøret tæt, men SISU trak det længste strå og vandt 66-70.

Topscorer i opgøret blev SISUs Aubrey Buckley med 22 point, en indsat hun krydrede med 15 rebounds.
Cassandra Nofuente sikrede sig også en double-double med 21 point og 19 rebounds.

Det blev også til en double-double til Stevnsgades Ena Viso med 13 point og 19 rebounds.

Lemvig Basket – BK Amager = 55-82

Lemvig har stadig en række spillere ude med skader, så spørgsmålet var nok engang, om den smalle rotation kunne holde pusten?

Et spørgsmål BK Amager hurtigt besvarede ved allerede i første periode at sætte sig på spillet. BK Amager så sig aldrig tilbage og udspillede let Lemvig.

Da kampen allerede var afgjort forud for fjerde periode, benyttede de to hold muligheden til at give alle spillere minutter på banen.

En stor del af sejren må også tilskrives Geraldynn Malama, der fik en fantomdebut for BK Amager med 33 point, otte assists, ni rebounds og seks steals. Måske kommer vi til at se en quadruple-double i Dameligaen denne sæson?

Udover topscorer Geraldynn Malama er også Valerie Driscoll værd at fremhæve med 13 point og 22 rebounds. Hendes femte double-double i lige så mange kampe.

Værløse BBK – Hørsholm 79ers = 57-84

Hørsholm har indtil videre været altdominerende, og den tendens stoppede bestemt ikke i opgøret mod Værløse.

Allerede i første periode virkede kampen afgjort. 79ers kom flyvende fra start, og inden perioden var slut, havde de sikret sig et forspring på 13 point med stillingen 17-30.

I anden periode havde Værløse godt styr på sit spil, men fik aldrig gjort indhug i Hørsholms føring.

Efter pausen trak 79ers blot yderligere fra, og ved slutfløjt var endnu en storsejr en realitet. Denne gang blev det til en sejr på 57-84.

Topscorer i opgøret blev Værløse BBKs Ellen Svendsen med 20 point.

Stilling:

1. Hørsholm 79ers (5-0)
2. BK Amager (4-1)
3. Aabyhøj IF (3-2)
4. SISU (3-2)
5. BMS Herlev Wolfpack (2-3)
6. Stevnsgade Basketball (1-4)
7. Lemvig Basket (1-4)
8. Værløse BBK (1-4)

Næste rundes kampe:

28/11 Hørshoms 79ers – Stevnsgade Basketball
01/12 Aabyhøj IF – BK Amager
02/12 BMS Herlev Wolfpack – Værløse BBK

Skrevet af

Skribent på Herre- og Dameligaen siden 2018. Basket opdraget i Horsens, men aktuelt bosat i Aarhus.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Et skadespræget BK Amager mandskab er blevet en mand rigere. Amerikanske Andrew Sims er ny i Amager-trøjen.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

BMS Herlev

Natten til tirsdag indledte Marqus Mitrovic Marion sin collegekarriere for Wake Forest University, da han trådte ind fra bænken og spillede 29 minutter i...

Bakken Bears

17-årige Frederik Drejer Erichsen leverede en ny career high i Basketligaen, da han lørdag hjalp Bakken Bears til en sikker sejr mod BK Amager...

Basketligaen

De unge drenge fra Holbæk-Stenhus var fredag taget til Amager, hvor de skulle møde BK Amager. Begge hold jagtede deres første sejr i sæsonen....

Basketligaen

Randers Cimbria snuppede endnu en stor sejr i Basketligaen. Denne gang blev BK Amager offeret for Randers Cimbria's profiler. Opgøret sluttede 104-57 til kronjyderne.