fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BK Amager

Ugen der gik i Dameligaen: Runde 3

3. Runde i Dameligaen viste, at den eneste konstant i øjeblikket er Hørsholm 79ers, der tog deres tredje sejr. Blandt de andre hold slår alle fortsat alle, bedst markeret ved at Stevnsgade Basketball fik sæsonens første sejr.

Aabyhøj IF – Hørsholm 79ers = 63-75

Aabyhøj IF stod på hjemmebane overfor en svær opgave, da ligaens absolutte tophold Hørsholm 79ers kom på besøg. 79ers startede også klart bedst og fik i første periode opbygget et forspring på 15 point. Anden periode var en meget uskøn affære, hvor de første fem minutter blot bød på fire point, endda scoret af Aabyhøj.

Hørsholm havnede tidligt i tredje periode i holdfejl, og hvad der længe virkede som en sikker 79ers-sejr, begyndte pludseligt at blive spændende. Aabyhøj vandt perioden 31-21. Det fuldstændige comeback kom dog aldrig og i fjerde periode gik luften igen ud af ballonen. Det endte med en sejr til Hørsholm 79ers på 63-75.

Topscorer i opgøret blev Hørsholm 79ers Meg Wilson med 22 point.

BMS Herlev Wolfpack – SISU = 69-65

I Herlevhallen stod opgøret mellem BMS Herlev Wolfpack og SISU. En spændende og tæt affære, hvor holdene skiftedes til at trække fra for atter at blive indhentet. Wolfpack lod holdets bredde tage ansvaret og delte således både spilletid og scoringer godt ud med fire spillere på ti point eller derover.

SISU satte anderledes deres lid til de amerikanske spillere. Aubrey Buckley spillede samtlige 40 minutter og scorede 21 point, mens Cassandra Bofuente bød ind med 16 point. I sidste ende blev det hjemmeholdet, der fik trukket fra og SISU løb tør for tid til at indhente dem.

Kampen endte med en sejr til BMS Herlev Wolfpack på 69-65. Topscorer i opgøret blev gæsternes Aubrey Buckley, der sluttede kampen med 21 point og 13 rebounds.

Værløse BBK – BK Amager = 57-62

Det endelige resultat på 57-62 afspejler, hvor tæt kampen mellem Værløse og Amager egentligt var. Kampen var tæt hele kampen igennem, hvor ingen perioder blev vundet med mere end tre point.

I slutningen af fjerde periode lykkedes det for BK Amager at bygge en føring op på syv point op, som var kampens største føring. Værløse for kun lavet en lille reducering, og så ender kampen med en sejr til BK Amager på 57-62.

Topscorer i opgøret blev BK Amagers Emilie Fogelstrom med 25 point, mens holdkammeraten Valerie Faith Driscoll noterede sig for en vild double double med 17 point og hele 19 rebounds.

Stevnsgade Basketball – Lemvig Basket = 75-70

Opgøret mellem Stevnsgade og Lemvig blev et klassisk eksempel på, at Basketball is a game of runs’. Stevnsgade havde tabt sæsonens første to kampe, men startede med at dominere første periode, som de vandt 23-8.

I anden periode var det derimod Lemvig, der havde kontrollen, og ved pausen havde de kæmpet sig tilbage i kampen og førte med to point. Efter pausen var det atter Stevnsgade, der havde kontrollen. De fik opbygget en god føring, som Lemvig aldrig fik indhentet. Stevnsgade Basketball vinder 75-70.

Topscorer i opgøret blev Lemvig Baskets Marie Miller med 27 point.

Stilling:

1. Hørsholm 79ers (3/0)
2. BMS Herlev Wolfpack (2/1)
3. BK Amager (2/1)
4. Aabyhøj IF (1/2)
5. Værløse BBK (1/2)
6. Lemvig Basket (1/2)
7. SISU (1/2)
8. Stevnsgade Basketball (1/2)

Næste rundes kampe:

06/11 BK Amager – Stevnsgade Basketball
07/11 Hørsholm 79ers – BMS Herlev Wolfpack
07/11 SISU – Værløse BBK
08/11 Lemvig Basket – Aabyhøj IF

Skrevet af

Skribent på Herre- og Dameligaen siden 2018. Basket opdraget i Horsens, men aktuelt bosat i Aarhus.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

BK Amager har mandag præsenteret amerikanske Cameron Benzel som ny spiller.

Basketligaen

BK Amager har forlænget aftalen med amerikanske Pat Ryan, der er klar til endnu en sæson som cheftræner for BK Amager.

Basketligaen

BK Amager har hentet 27-årige Isaiah Burnett, der senest spillede i Holland.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Basketligaen

BK Amagers Andrew Sims var flyvende med 28 point, men en stor fjerde periode sikrede BC Copenhagen en smal sejr på 88-83.