fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kvindebasketligaen

Ugen der gik i Dameligaen: Runde 2

Som noget nyt vil vi på Fullcourt begynde at lave en ugentlig opsamling fra Dameligaen. Anden spillerunde i grundspillet er overstået, og selvom det er tidligt på sæsonen, så tegner den sig allerede til at blive rigtig spændende.

BK Amager – BMS Herlev Wolfpack = 65-60

BK Amager tog hjemme imod BMS Herlev Wolfpack i et opgør mellem to af ligaens nye hold. En tæt kamp mellem to meget velskydende hold. Ifølge kampstatistikken var der ingen brændte trepointsskud, mens kun to topointsskud blev brændt. Det medførte også ufatteligt få rebounds – kun to ifølge den officielle statistik.  Der blev kæmpet til det sidste, men BK Amager endte med at trække sig sejrsrigt ud af opgøret med resultatet 65-60.

Topscorer i opgøret blev BK Amagers Cecillie Overgaard med 22 point.

Lemvig Basket – Værløse BBK = 89-84

I det jyske blev Værløse BBK budt op til dans af Lemvig Basket. Det blev en højtscorende affære, hvor gæsterne lagde bedst fra land. Lemvig fik sig kæmpet tilbage, og gennem anden og tredje periode fik værterne også opbygget et pænt forspring på 15 point. Forspringet skulle vise sig at være kritisk for Lemvig forud for fjerde periode, hvor det må siges, at de tabte pusten, og Værløse var tæt på comebacket. Det endte med en hjemmesejr på 89-84.

Topscorer i opgøret blev Lemvigs Lindsay Füg, der fra bænken bød ind med 23 point.

Stevnsgade Basketball – Aabyhøj IF = 55-83

Vicemestrene fra Stevnsgade Basketball må i den grad siges at have fået en dårlig start på sæsonen. Kampen mod Aabyhøj IF var reelt afgjort efter første periode, hvor Aabyhøj sikrede sig en føring på 22 point med stillingen 4-26. Stevnsgade kom stille og roligt bedre ind i kampen og vandt endda fjerde periode 22-16, men lige lidt hjalp det, hvorfor Aabyhøj hev en overbevisende storsejr på 55-83 hjem til Jylland.

Topscorer i opgøret blev Aabyhøj IF’s Alberte Rimdal med 18 point.

SISU – Hørsholm 79ers = 44-79

Rundens sidste kamp stod mellem SISU og Hørsholm 79ers. Der er ikke så meget at sige om kampen, andet end at Hørsholm bare var stærkest. I første halvleg scorede Hørsholm et point mindre end SISU gjorde i hele kampen. Derfor blev anden halvleg kørt hjem på rutinen. Hørsholm hev endnu en storsejr hjem med resultatet 44-79.

Topscorerværdigheden bliver delt mellem SISU’s Cassandra Nofuentes og Hørsholms Gritt Ryder, der begge slutter kampen med 13 point.

Stilling:

1. Hørsholm 79ers (2/0)
2. Aabyhøj IF (1/1)
3. Værløse BBK (1/1)
4. BMS Herlev Wolfpack (1/1)
5. Lemvig Basket (1/1)
6. SISU (1/1)
7. BK Amager (1/1)
8. Stevnsgade Basketball (0/2)

Næste rundes kampe:

27/10 Aabyhøj IF – Hørsholm 79ers
27/10 BMS Herlev Wolfpack – SISU
28/10 Værløse BBK – BK Amager
28/10 Stevnsgade Basketball – Lemvig Basket

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Et skadespræget BK Amager mandskab er blevet en mand rigere. Amerikanske Andrew Sims er ny i Amager-trøjen.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Bakken Bears

17-årige Frederik Drejer Erichsen leverede en ny career high i Basketligaen, da han lørdag hjalp Bakken Bears til en sikker sejr mod BK Amager...

Basketligaen

De unge drenge fra Holbæk-Stenhus var fredag taget til Amager, hvor de skulle møde BK Amager. Begge hold jagtede deres første sejr i sæsonen....

Basketligaen

Randers Cimbria snuppede endnu en stor sejr i Basketligaen. Denne gang blev BK Amager offeret for Randers Cimbria's profiler. Opgøret sluttede 104-57 til kronjyderne.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks og BK Amager krydsede klinger i Amagerhallen torsdag aften. Efter fire perioder, hvor Værløse havde store dele af spillet, sluttede kampen...