fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Månedens spiller i november i Kvindebasketligaen: Caroline Wich

Det er blevet tid til at kåre Månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for november går til Aabyhøjs Caroline Wich.

Foto: Kvindebasketligaen

Aabyhøj IF gik gennem november med to nederlag i to kampe i Kvindebasketligaen. Mod BMS Herlev blev Aarhus-holdet tildelt en ordentlig afklapsning på hele 45 point, mens de tabte med ti point til Kvindebasketligaens førerhold AKS Falcon. Kampbilledet kunne imidlertid have set værre ud i begge opgør, hvis ikke det var for Aabyhøj-spilleren Caroline Wich, der leverede to kampe af høj kaliber.

Den danske landsholdsspiller har sæsonen igennem leveret et hav af gode individuelle aktioner, og kampene i november var ingen undtagelse. Mod AKS Falcon havde Wich en imponerende statline på 21 point, 24 rebounds og 2 steals. Knap to uger senere fulgte hun op på den gode præstation med 22 point, 4 rebounds, 1 assist og 1 block mod BMS Herlev.

Derfor er Caroline Wich blevet kåret som Månedens spiller for november i Kvindebasketligaen, og den 25-årige center er glad for denne kåring af flere årsager.

“Det er fedt at vinde denne pris. Det er noget, jeg er stolt af, og det er et vigtigt skulderklap at få denne anerkendelse med. Der har manglet mediesupport på kvindesiden, og jeg tror, at mange af os kvindelige basketballspillere kan føle sig overset til tider, så det er en stor motivationsfaktor at blive anerkendt for den tid og det arbejde, man lægger i sin sport,” siger Caroline Wich til Fullcourt.dk.

Aabyhøj IF er stødt på en række på bump på vejen her i sæsonens første to måneder. Det er blot blevet til en enkelt sejr i syv forsøg, men trods dette er der optimisme at finde i truppen.

“Det er selvfølgelig helt vildt kritisk, at vi har vundet én ud af syv kampe, men der er ikke så meget andet at gøre end at kigge fremad. Vi er mærket af, at der er nogle store sko at udfylde fra sidste år i form af Alberte Rimdal og Malene Lind (der begge er taget på college i USA, red.),”

“Det gør, at nogle af os andre lige pludselig skal steppe helt vildt op, og det kommer mere og mere for hver kamp, vi spiller. Alle hold i ligaen er dygtige og kan i princippet slå hinanden alt afhængigt af kampen og dagen. Vi har i år en ny, men super kompetent træner, så jeg håber, at vi sammen kan få hentet nogle flere wins,” siger Aabyhøj-stjernen.

Næste gang Wich og Aabyhøj kan ses i aktion er den 11. december, hvor SISU Basketball kommer på besøg i Aarhus.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev kan i den kommende sæson i Kvindebasketligaen forvente at se både Sofia Hulten og Bianca Braikia tilbage på banen. Sidstnævnte pådrog sig en...

BMS Herlev Wolfpack

Miguel López Ventosa er ny cheftræner for BMS Herlev i Kvindebasketligaen.

Aabyhøj IF

Fie Husted Nordby erstatter Jakob Hjorth på cheftrænerposten i Aabyhøj IF i Kvindebasketligaen.

AKS Falcon

AKS Falcon-spilleren Signe Bang skal efter sommerferien på college hos Roane State Community College.

Kvindebasketligaen

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Kvindebasketligaen og uddelt adskillige sæsonpriser.

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til den sidste pris Most Valuable Player, der går til AKS...

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til prisen "Coach of the Year", der går til AKS Falcon-cheftræner...

Kvindebasketligaen

De næste tre dage står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi starter med at kåre vinderen af prisen "Young Player of the Year",...