fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aabyhøj IF

Månedens spiller i november i Kvindebasketligaen: Caroline Wich

Det er blevet tid til at kåre Månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for november går til Aabyhøjs Caroline Wich.

Foto: Kvindebasketligaen

Aabyhøj IF gik gennem november med to nederlag i to kampe i Kvindebasketligaen. Mod BMS Herlev blev Aarhus-holdet tildelt en ordentlig afklapsning på hele 45 point, mens de tabte med ti point til Kvindebasketligaens førerhold AKS Falcon. Kampbilledet kunne imidlertid have set værre ud i begge opgør, hvis ikke det var for Aabyhøj-spilleren Caroline Wich, der leverede to kampe af høj kaliber.

Den danske landsholdsspiller har sæsonen igennem leveret et hav af gode individuelle aktioner, og kampene i november var ingen undtagelse. Mod AKS Falcon havde Wich en imponerende statline på 21 point, 24 rebounds og 2 steals. Knap to uger senere fulgte hun op på den gode præstation med 22 point, 4 rebounds, 1 assist og 1 block mod BMS Herlev.

Derfor er Caroline Wich blevet kåret som Månedens spiller for november i Kvindebasketligaen, og den 25-årige center er glad for denne kåring af flere årsager.

“Det er fedt at vinde denne pris. Det er noget, jeg er stolt af, og det er et vigtigt skulderklap at få denne anerkendelse med. Der har manglet mediesupport på kvindesiden, og jeg tror, at mange af os kvindelige basketballspillere kan føle sig overset til tider, så det er en stor motivationsfaktor at blive anerkendt for den tid og det arbejde, man lægger i sin sport,” siger Caroline Wich til Fullcourt.dk.

Aabyhøj IF er stødt på en række på bump på vejen her i sæsonens første to måneder. Det er blot blevet til en enkelt sejr i syv forsøg, men trods dette er der optimisme at finde i truppen.

“Det er selvfølgelig helt vildt kritisk, at vi har vundet én ud af syv kampe, men der er ikke så meget andet at gøre end at kigge fremad. Vi er mærket af, at der er nogle store sko at udfylde fra sidste år i form af Alberte Rimdal og Malene Lind (der begge er taget på college i USA, red.),”

“Det gør, at nogle af os andre lige pludselig skal steppe helt vildt op, og det kommer mere og mere for hver kamp, vi spiller. Alle hold i ligaen er dygtige og kan i princippet slå hinanden alt afhængigt af kampen og dagen. Vi har i år en ny, men super kompetent træner, så jeg håber, at vi sammen kan få hentet nogle flere wins,” siger Aabyhøj-stjernen.

Næste gang Wich og Aabyhøj kan ses i aktion er den 11. december, hvor SISU Basketball kommer på besøg i Aarhus.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Kvindebasketligaen

Det er blevet tid til at kåre månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for december går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

BK Amager

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne. Første periode sluttede med cifrene 23-25...

BMS Herlev Wolfpack

Anden del af sæsonen bliver for BMS Herlevs kvinder påvirket af en langtidsskade, da Kia Fisker desværre er meldt ude med en slem skade.

BMS Herlev Wolfpack

Laura Ziegler skal næste år på college i USA hos St. Joseph´s Hawks, der har adresse i Philadelphia, Pennsylvania. Hawks spiller i NCAA Division...

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Kvindebasketligaen

Det er blevet tid til at kåre Månedens Spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for oktober går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

Aabyhøj IF

Sæsonen i Kvindebasketligaen er i fuld gang, og debutanterne AKS Falcon har fået en god start på tilværelsen i den bedste danske række. AKS...

Aabyhøj IF

Malene Lind Pedersen har committed sig til Kansas State University og forlader Dameligaen fra næste sæson af, hvor college-eventyret starter.