fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BK Amager

Månedens spiller i Kvindebasketligaen: Ena Višo

Det er blevet tid til at kåre sæsonens første månedens spiller i Kvindebasketligaen. Prisen for oktober-måned går til BK Amagers Ena Višo.

Foto: Kvindebasketligaen

Sæsonen i Kvindebasketligaen er godt igang, og derfor er det blevet tid til at kåre sæsonens første månedens spiller.

Mulige kandidater var der mange af, men prisen kan kun gå til én spiller. Valget er faldet på BK Amagers Ena Višo, der har fået en god start på sæsonen.

Prisen er kombineret for både september og oktober, da sæsonen startede halvvejs inde i september-måned.

Višos BK Amager gik gennem den første halvanden måned i Kvindebasketligaen med to sejre og tre nederlag, hvilket ikke er prangende i forhold til eksempelvis BMS Herlev og AKS Falcon, der har placeret sig i toppen af ligaen.

Flere spillere fra de to hold var også i spil til den første kåring, men Ena Višos gode start har været svær at se bort fra.

Annonce. Scroll for at læse videre.

17 points, 11,4 rebounds, 5,6 assists og 2,6 steals per kamp snittede BK Amager-profilen ved indgangen til november-måned.

Statistikkerne taler sit tydelige sprog: den 29-årige danskers bidrag har været stort, og derfor er hun sæsonens første vinder af prisen ´Månedens spiller´ foran et stærkt felt af spillere, der åndede hende i nakken.

Starten på sæsonen

Om at blive kåret som sæsonens første månedens spiller i Kvindebasketligaen fortæller Ena Višo følgende til Fullcourt.dk:

“Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, så jeg takker for anerkendelsen fra Fullcourt og Kvindebasketligaen,”

“Jeg synes, det har været en lidt semi start på sæsonen med både gode, og nogle knap så gode kampe fra vores side. Vi er et nyt hold med en ny træner, som lige skulle rystes sammen, og sådan en proces tager bare altid tid,” siger den danske landsholdsspiller til Fullcourt.dk og uddyber:

“Jeg havde selvfølgelig gerne set, at vi havde vundet alle vores kampe, men dem vi har tabt, har været meget tætte. Der er en masse kampe endnu, og vi har heldigvis plads til at blive meget bedre, så det skal nok blive godt,”

Annonce. Scroll for at læse videre.

Amagers første to sejre i sæsonen kom mod Aabyhøj IF og SISU, og Ena Višo havde en stor andel i begge sejre. Holdkammeraterne Rikke Fabricius og Annemie Friis Espensen gjorde også en fin figur i de to sejre, men det var Višo, der stjal overskrifterne.

BK Amager har allerede sejret i deres første kamp i november, så om Višo vinder prisen back-to-back finder vi ud af om nogle uger.

AKS Falcon ligger på førstepladsen i Kvindebasketligaen med lutter sejre i seks kampe.

Se det fulde overblik her.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

AKS Falcon

Den danske landsholdsprofil Emilie Hesseldal førte i sidste uge sit nye hold Eos Lund til holdets første sejr i denne sæson. Præstationen har resulteret...

Basketligaen

Spændingen udeblev, da Team FOG Næstved onsdag aften gennembankede BK Amager med 120-78.

Basketligaen

Der skulle fem ekstra minutter til, før fredagens basketligakamp kunne afgøres. I overtiden løb BK Amager med sejren. Kampen sluttede 90-88 til hjemmeholdet.

Basketligaen

BMS Herlev trækker det længste strå i en ellers tætspillet affære, hvor BK Amager gik til pause med en føring på 28-38.

Basketligaen

Bears Academy slog i lørdagens enlige Basketligaen kamp BK Amager på udebane

Aabyhøj IF

Aabyhøjs Caroline Wich skifter til Tyskland, hvor hun har landet en aftale med Bundesliga-holdet ALBA Berlin.

Basketligaen

Amagerkanerne kunne ikke hamle op med københavnerne, som spillede en virkelig effektiv kamp. Copenhagen slog BK Amager 106-81.

Basketligaen

Randers Cimbria er tilbage på rette kurs, efter de lørdag eftermiddag sejrede mod Randers Cimbria.