fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BK Amager

Ena Višo ender med en triple-double I BK Amagers sejr

Foto: Robert Dines Rasch

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne.

Første periode sluttede med cifrene 23-25 til udeholdet fra Amager. Også ved pausen så kampen ud til at blive en tæt og spændende affære, da stillingen her stod 40-48 til ligaens andenplads.

I løbet af anden halvleg formåede udeholdet at skabe en komfortabel distance med 20 point, som hjemmeholdet havde svært ved at indhente. BK. Amagers kvinder var hele kampen igennem godt skydende og formåede at ramme hele 13 tre’ere.

Især den rutinerede landsholdsspiller Ena Višo stod som kampens helt store stjerne, da hun overskyggede alle med en triple-double. Hun stod tilbage efter kampen med 19 point, 12 rebounds og 11 assists.

BK. Amager kan efter denne sejr tilføje ydeligere to point og er dermed solidt på ligaens andenplads med 12 point. AKS Falcon på førstepladsen har 16 point.

Næste gang de to hold skal i aktion er for BMS Herlev allerede den 19. januar i Herlevhallen, hvor de tager imod AKS Falcon. BK. Amager tager turen over til Aarhus, hvor de spiller mod Aabyhøj IF den 22. januar i Aabyhallen.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

BMS Herlev Wolfpack

Miguel López Ventosa er ny cheftræner for BMS Herlev i Kvindebasketligaen.

Aabyhøj IF

Fie Husted Nordby erstatter Jakob Hjorth på cheftrænerposten i Aabyhøj IF i Kvindebasketligaen.

AKS Falcon

AKS Falcon-spilleren Signe Bang skal efter sommerferien på college hos Roane State Community College.

Kvindebasketligaen

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Kvindebasketligaen og uddelt adskillige sæsonpriser.

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til den sidste pris Most Valuable Player, der går til AKS...

AKS Falcon

Denne uge står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi er nu nået til prisen "Coach of the Year", der går til AKS Falcon-cheftræner...

Kvindebasketligaen

De næste tre dage står på Fullcourt Awards for Kvindebasketligaen, og vi starter med at kåre vinderen af prisen "Young Player of the Year",...