fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BK Amager

Ena Višo ender med en triple-double I BK Amagers sejr

Foto: Robert Dines Rasch

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne.

Første periode sluttede med cifrene 23-25 til udeholdet fra Amager. Også ved pausen så kampen ud til at blive en tæt og spændende affære, da stillingen her stod 40-48 til ligaens andenplads.

I løbet af anden halvleg formåede udeholdet at skabe en komfortabel distance med 20 point, som hjemmeholdet havde svært ved at indhente. BK. Amagers kvinder var hele kampen igennem godt skydende og formåede at ramme hele 13 tre’ere.

Især den rutinerede landsholdsspiller Ena Višo stod som kampens helt store stjerne, da hun overskyggede alle med en triple-double. Hun stod tilbage efter kampen med 19 point, 12 rebounds og 11 assists.

BK. Amager kan efter denne sejr tilføje ydeligere to point og er dermed solidt på ligaens andenplads med 12 point. AKS Falcon på førstepladsen har 16 point.

Næste gang de to hold skal i aktion er for BMS Herlev allerede den 19. januar i Herlevhallen, hvor de tager imod AKS Falcon. BK. Amager tager turen over til Aarhus, hvor de spiller mod Aabyhøj IF den 22. januar i Aabyhallen.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Kvindebasketligaen

Det er blevet tid til at kåre månedens spiller i Kvindebasketligaen, og prisen for december går til AKS Falcons Emilie Hesseldal.

Basketligaen

BK Amager er tildelt sejr over theView Copenhagen og har derfor fået sæsonens første sejr. Oveni at blive taberdømt får Copenhagen også frataget to...

Basketligaen

BK Amager har hentet den amerikanske forward, Derrick Woods, som skal spille for klubben resten af denne sæson.

BMS Herlev Wolfpack

Anden del af sæsonen bliver for BMS Herlevs kvinder påvirket af en langtidsskade, da Kia Fisker desværre er meldt ude med en slem skade.

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?

Basketligaen

Vi skulle ikke langt ind i 2022, før de første to Basketliga-kampe blev aflyst. Den her gang er det BK Amager, som er hårdt...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag deres anden sejr på to dage. BK Amager blev besejret med 116-82.

Basketligaen

Bears Academy sluttede kalenderåret 2021 af med en flot hjemmebanesejr mod BK Amager på 83-61.