Torsdag kan Iffe Lundberg sikre mesterskabet

Guldet har sjældent været tættere på for Iffe Lundberg og resten af CSKA-mandskabet. Torsdag spilles kamp tre mod Unics Kazan. Her kan CSKA lukke serien 3-0 og således kalde sig VTB-mestre.
Foto: M. Serbin, T.Makeeva, cskabasket.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Iffe Lundberg og resten af CSKA Moskva har i morgen torsdag chancen for at løfte årets VTB-trofæ. De er oppe 2-0 i finaleserien mod Unics Kazan og har nu muligheden for at lukke serien i egen arena.

De to foregående kampe er endt 85-77 og senest en noget mere overbevisende sejr på 76-57. Én kamp, som CSKA dominerede fra start til slut. Dette kan man dog ikke sige om første kamp i serien. Her var Unics Kazan foran i størstedelen af kampen, inden CSKA leverede et kæmpe comeback i fjerde periode, efter at have været nede med 22 point. Et comeback, som den danske stjerne Iffe Lundberg, havde stor andel i.

Set med danske briller håbes der naturligvis på, at Iffe igen får en stor rolle i morgendagens kamp tre. Yderligere hvis de vinder kampen og således serien, kan man ikke andet end at anerkende, hvor flot en sæson Iffe har haft i Rusland. For nyligt blev han kåret som MVP  i Polen, og i morgen kan han potentielt tilføje en VTB-titel til CV’et.

Det spændende opgør afvikles i morgen kl. 18 dansk tid. Kampen spilles på CSKA’s hjemmebane, hvor det kan ende ud i guldfest for Iffe og Co.

Se andre spændende artikler