fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidl. Næstved-træner fører tjekkisk klub til historisk resultat

Den tidligere Team FOG Næstved-cheftræner Andy Hipsher har været med til at skrive historie, da amerikanerens hold BK Redstone er nået historisk langt i den tjekkisk-slovakiske pokalturnering.

Foto: Robert Piil

Med Andy Hipsher i spidsen spillede Team FOG Næstved sig til sølvmedaljer i Basketligaen i sidste sæson. Det var første gang nogensinde, at Næstved vandt sølv i Basketligaen.

Samarbejdet mellem succestræneren Hipsher og den sydsjællandske klub varede dog ikke mere end to sæsoner, da den amerikanske cheftræner valgte at søge nye græsgange.

Hipsher forlod Næstved til fordel for tjekkiske BK Redstone, og også i Tjekkiet nyder Hipsher godt med succes.

Således har den amerikanske cheftræner ført sit hold til et historisk resultat i landets pokalturnering, hvor de nu er i blandt de sidste otte hold for første gang nogensinde.

Pokalturneringens Final 8 består af fire hold fra Tjekkiet og fire fra Slovakiet, og for første gang i historien er BK Redstone et af de fire tjekkiske mandskaber i turneringens slutfase.

I den hjemlige liga ligger BK Redstone tredjesidst med fire sejre i 13 kampe.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af TAA (@taasports)

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...