fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Team USA uden Blake Griffin

Andre Igoudala, Team USA
Andre Igoudala blev kampens spiller, da USA bankede den Dominikanske Republik.

Blake Griffin måtte i nat melde afbud til OL efter at have fået en meniskskade under Team USA’s træningslejr i Las Vegas. Skaden betyder, at han skal holde sig i ro i minimum tre-fire uger. Han bliver erstattet af Anthony Davis, som allerede i går fik debut for landsholdet i en særdeles komfortabel 113-59 sejr over den Dominikanske Republik.

Griffins skade er i det venstre knæ, dvs. knæet, som holdt ham ude af det, der skulle have været hans rookiesæson i 2009-2010.

Derudover blev den endelige amerikanske OL-trup som forudset her på Fullcourt.dk, dvs:

Guards: Chris Paul, Deron Williams, Russell Westbrook, Kobe Bryant og James Harden.

Forwards: LeBron James, Kevin Durant, Carmelo Anthony, Andre Igoudala, Kevin Love og Anthony Davis.

Center: Tyson Chandler.

Næste udfordring for Team USA bliver noget hårdere end den Dominikanske Republik. På mandag den 16. juli møder de i Washington en af outsiderne til at vinde OL-medaljer, Brasilien, der bl.a. kan præsentere en lille håndfuld NBA-spillere i form af Nene Hilario, Tiago Splitter, Leandro Barbosa og Anderson Varejao.

Efter kampen imod Brasilien, tager Team USA til Europa og træner i Manchester i England i et par dage, hvor der også bliver tid til en træningskamp imod Storbritannien den 19. juli. Derefter rykker holdet til Barcelona, hvor det bl.a. bliver til et par kampe imod Argentina og Spanien. Alle USA’s opvarmningskampe vises i en særpakke på NBATV.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne