fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Storspillende Kevin Larsen fører Movistar Estudiantes til sejr

Kevin Larsen var i hopla, da Movistar Estudiantes besejrede Guuk Gipuzkoa Basket og hentede sæsonens syvende sejr.

Foto: Movistar Estudiantes / Juan Pelegrin

Kevin Larsen blev igen kåret som kampens spiller, da Movistar Estudiantes onsdag aften slog Guuk Gipuzkoa Basket i den næstbedste spanske række.

Den danske landsholdsspiller har gang på gang været uundværlig for Movistar Estudiantes, og onsdag beviste han påny, hvad han er i stand til.

Den spanske hovedstadsklub slog Guuk Gipuzkoa Basket med cifrene 64-68 og kom tilbage på sporet efter to nederlag i træk. Estudiantes har i alt tabt tre kampe.

Kevin Larsen storspillede og leverede 22 point og syv rebounds.

Movistar Estudiantes ligger i skrivende stund på femtepladsen i den næstebedste spanske række med to point op til Zunder Palencia.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...