fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Skadet David Kristensen ventes ude i flere måneder

David Kristensen forventes at misse minimum et par måneder med et brud i hånden, oplyser danskerens spanske klub på Facebook.

Foto: Maderas Sorlí Benicarló

Den danske landsholdsbejler David Kristensen står til at misse 2-3 måneder med et brud i sin højre hånd.

Det har Kristensens spanske klub Maderas Sorlí Benicarló meldt ud på Facebook.

Den 208 centimeter høje dansker udgik i forrige uge med en skade, da Benicarló mødte Fibwi Palma, og det står nu klart, at han formentlig vil være tvunget ud på sidelinjen i mindst to måneder.

Maderas Sorlí Benicarló er startet sæsonen med lutter sejre i fem kampe og topper den østlige LEB Plata-række som det eneste ubesejrede hold.

Kristensen, der står noteret for tre officielle landskampe, har gang i sin anden sæson i Spanien. I sidste sæson tørnede den 25-årige dansker ud for ENERparking Basket Navarra.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...