fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Skadet David Kristensen ventes ude i flere måneder

David Kristensen forventes at misse minimum et par måneder med et brud i hånden, oplyser danskerens spanske klub på Facebook.

Foto: Maderas Sorlí Benicarló

Den danske landsholdsbejler David Kristensen står til at misse 2-3 måneder med et brud i sin højre hånd.

Det har Kristensens spanske klub Maderas Sorlí Benicarló meldt ud på Facebook.

Den 208 centimeter høje dansker udgik i forrige uge med en skade, da Benicarló mødte Fibwi Palma, og det står nu klart, at han formentlig vil være tvunget ud på sidelinjen i mindst to måneder.

Maderas Sorlí Benicarló er startet sæsonen med lutter sejre i fem kampe og topper den østlige LEB Plata-række som det eneste ubesejrede hold.

Kristensen, der står noteret for tre officielle landskampe, har gang i sin anden sæson i Spanien. I sidste sæson tørnede den 25-årige dansker ud for ENERparking Basket Navarra.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.