fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Shavon Shields topscorer i skuffende nederlag

Trods en god præstation fra Shavon Shields så skuffede Baskonia på ny. Iffe spillede fin kamp og var med til at vinde for Tenerife.

Kirolbet Baskonia med Shavon Shields på holdkortet har været en kæmpe skuffelse i ligaen. Holdet, der også spiller med i EuroLeague, har blot vundet ni ud af 19 kampe og ligger placeret på en skuffende tiendeplads uden for slutspillet.

Søndag eftermiddag tabte holdet hjemme med 77-73 til en af sæsonens positive historier, MBA Andorra, der med sejren kravler op på en øjeblikkelig femteplads. Det var nok en stakket frist, men Shavon Shields kunne glæde sig over personlig succes. Han blev kampens topscorer med 18 point ved at skyde 4/6 fra feltet og 3/9 fra distancen. Derudover blev det til syv rebounds og fire assists.

Andetsteds fortsatte Iffe Lundberg og holdkammeraterne fra Iberostar Tenerife de gode takter. Tenerife kunne lørdag rejse hjem fra San Pablo Burgos med en sejr på 70-54. En sejr der konsoliderer deres plads som ligaens pt. fjerde bedste hold, kun to sejre fra topholdene Real Madrid og FC Barcelona. På kun 15 minutter scorede Iffe Lundberg 15 ved at skyde 3/3 fra feltet og 1/3 fra distancen og tog to rebounds.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Shavon Shields er blevet den hurtigste spiller til at nå 1000 point i EuroLeague for Olimpia Milano. Han nåede milepælen på blot 78 kampe.

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Fredag aften er der EuroLeague-basketball med dobbelt op på spillere, der er vokset op i dansk basketball. Gabriel Iffe Lundberg skal møde den dansk-israelske...

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.

Nyhedsoversigt

Det var en tilfreds Iffe Lundberg vi fik talt med om gårsdagens kamp.

EuroLeague

Den danske basketballstjerne Iffe Lundbergs fremtid hos italienske Virtus Bologna meldes usikker, og han kan muligvis blive free agent på det europæiske marked.

Armani Milano

Ifølge basketballmediet Basketnews.com har Shavon Shields skrevet under på en ny aftale med Olimpia Milano, der holder ham i klubben de næste to år.

Armani Milano

Med ryggen mod muren fik Virtus Bologna onsdag aften forlænget den italienske finaleserie til en kamp syv med en sejr på 85-66. Virtus Bologna...