fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Shavon Shields blev kampens spiller, da Milano spillede sig i semifinalen i Coppa Italia

Shavon Shields og EA7 Emporio Armani Milano skal på lørdag spille semifinale i den italienske pokalturnering, efter de onsdag besejrede Dolomiti Energia Trentino overlegent i kvartfinalen.

Foto: olimpiamilano.com

EA7 Emporio Armani Milano er klar til semifinalen i den italienske pokalturnering, Coppa Italia, efter de onsdag aften besejrede Dolomiti Energia Trentino i kvartfinalen med 80-57.

Milano-mandskabet kom fint fra landt og var efter første periode foran med tre point, men i anden periode gik det hurtigt, hvilket bragte de forsvarende italienske mestre foran med 16 point.

I tredje periode blev slemt dog til værre, da Milano blæste Trentino ud af banen og endegyldigt slukkede Trentinos håb om videre avancement i den italienske turnering. Milano vandt tredje periode med 26-12.

Den danske landsholdsspiller Shavon Shields var en af banens bedste med 14 point og fem rebounds, hvilket mundede ud i, at han blev kåret som kampens MVP af det italienske basketballmedie Sportando.

I semifinalen, der finder sted på lørdag, skal Shields og Milano møde Umana Reyer Venezia, der i deres kvartfinale slog Estra Pistoia med 86-71.

Torsdag skal Virtus Segafredo Bologna og Iffe Lundberg forsøge at gøre Milano kunsten efter og spille sig videre i Coppa Italia, når de står overfor UNAHOTELS Reggio Emilia.

Se highlights fra kampen herunder: 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.