fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Peter Møller kåret som ugens spiller i Sverige

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Foto: Sam's Photos

Peter Møller, der forud for indeværende sæson forlod Værløse Blue Hawks og Basketligaen og skiftede til Malbas i Sverige, er efter to flotte præstationer mod Hammarby og Fryshuset blev kåret som Player of the Week.

Det har danskerens svenske klub meldt ud på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Malbas (@malbasherrar)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Møller leverede 28 point og fire steals i Malbas´ smalle 90-93 sejr mod Fryshuset. Mod Hammarby stod danskeren for 29 point. De 29 point er hans season high hidtil.

Malbas spiller i den tredjebedste række i Sverige, Basketettan, og ligger i skrivende stund på femtepladsen i ligaens syd-konference med tre sejre i fem kampe.

Peter Møller snitter 22 points, fire rebounds og tre assists per kamp i denne sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

AKS Falcon

Den danske landsholdsprofil Emilie Hesseldal førte i sidste uge sit nye hold Eos Lund til holdets første sejr i denne sæson. Præstationen har resulteret...