fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Peter Møller kåret som ugens spiller i Sverige

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Foto: Sam's Photos

Peter Møller, der forud for indeværende sæson forlod Værløse Blue Hawks og Basketligaen og skiftede til Malbas i Sverige, er efter to flotte præstationer mod Hammarby og Fryshuset blev kåret som Player of the Week.

Det har danskerens svenske klub meldt ud på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Malbas (@malbasherrar)

Møller leverede 28 point og fire steals i Malbas´ smalle 90-93 sejr mod Fryshuset. Mod Hammarby stod danskeren for 29 point. De 29 point er hans season high hidtil.

Malbas spiller i den tredjebedste række i Sverige, Basketettan, og ligger i skrivende stund på femtepladsen i ligaens syd-konference med tre sejre i fem kampe.

Peter Møller snitter 22 points, fire rebounds og tre assists per kamp i denne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...