fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Officielt: Jonas Zohore skifter til Liga ACB-klub

Den danske landsholdsstjerne Jonas Zohore skifter til spanske BAXI Manresa. Det har klubben offentliggjort på sin hjemmeside.

Foto: fiba.basketball

Det næste stykke tid kommer modstanderne til at hedde FC Barcelona, Real Madrid og Baskonia for den danske landsholdsspiller Jonas Zohore.

Mandag eftermiddag har den spanske klub Baxi Manresa nemlig offentliggjort på sin hjemmeside, at de har hentet den 32-årige dansker permanent til klubben. Manresa spiller i den bedste spanske række, Liga ACB, der regnes som den stærkeste hjemlige liga i Europa.

Den sidste måneds tid har Zohore været på prøve hos den catalanske klub, og her har han altså gjort det så godt, at det har resulteret i en kontrakt.

Zohore har skrevet under på en tre måneder lang kontrakt, hvori der er inkluderet en klausul, der kan forlænge aftalen til resten af sæsonen.

Det er første gang i karrieren, at den danske landsholdscenter skal prøve sig af i den bedste spanske række. Dog har han tidligere spillet for HLA Alicante i den næstbedste række i Spanien.

Den nye sæson i Spanien starter for Manresas vedkommende den 24. september mod Dreamland Gran Canaria. Allerede i sæsonens anden kamp kommer Zohore og co. på en uhyre svær opgave, når de på hjemmebane får besøg af giganterne Real Madrid.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...