fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Mario Hezonja kåret som Månedens Spiller i VTB

“Super Mario”, bedre kendt som Mario Hezonja, er blevet kåret som Most Valuable Player i VTB United League for November.

Foto: vtb-league.com

Tre sejre ud af tre mulige i VTB United League. UNICS Kazan kan være godt tilfredse med deres præstationer i november-måned. Det samme gælder for deres helt store profil Mario Hezonja, der har været brandvarm i holdets seneste kamp.

Derfor er den tidligere NBA-spiller fra Kroatien blevet kåret som månedens spiller i november i VTB United League. En pris, som danske Iffe Lundberg var modtageren af i oktober.

Hezonja snittede flotte 22 point, 6 rebounds, 2,7 assists og 2 steals per kamp for Kazan i november.

“Jeg er meget glad, både på mine egne vegne og holdets. UNICS ligger lige nu på førstepladsen i VTB United League, og det er det vigtigste. Denne pris er resultatet af hele holdets hårde arbejde.” siger Hezonja til vtb-league.com.

Kazan slog Lundbergs CSKA Moskva, Parma og Astana i november.

Se Hezonjas highlights fra den forgangne måned:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

CSKA Moscow

Se top 10 plays i VTB United League lige her. Ugens udgave er med dansk deltagelse i form af Iffe Lundberg, der assisterede sin...

Internationalt

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update, og i denne uge har der været en del danskere i aktion. God...

Internationalt

Nikita Kurbanov er ny indehaver af kamprekorden i VTB United League. Kurbanov´s kamprekord er i skrivende stund på 295.

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Internationalt

NBA-legenden Marc Gasol skifter til Basquet Girona i hjemlandet Spanien, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup.

Internationalt

Fulltalk er tilbage, og i dette afsnit danner vi os et overblikket over de danske præstationer ude på den europæiske basketballscene i den forgangne...

CSKA Moscow

CSKA Moskva tabte søndag deres femte kamp i streg. Iffe Lundberg leverede en hæderlig indsats, men det var desværre ikke nok til sejr mod...

Internationalt

Asbjørn Midtgaard stod for ugens bedste præstation i Holland. Han er derfor blevet kåret som ugens spiller i BNXT League.