fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Live: Baxi Manresa – RIO Breogan

Opdatering: Vi har desværre oplevet nogle tekniske problemer, så kampen kan ikke vises alligevel. Vi vender tilbage næste søndag med kampen fra den franske liga mellem Dunkerque mod Monaco.

Vi er super glade for at kunne præsentere dette samarbejde med Fanseat, hvor vi en gang om ugen vil vise live basketball fra de store europæiske ligaer fra Spanien, Frankrig, Tyskland og Litauen.

Fra Spanien og Tyskland har vi vores egne danske kommentatorer på, så der bliver lagt op til god lir, og en god gennemgang af europæisk basket generelt.

Første kamp kommer til at stå mellem Iffe Lundbers gamle klub i Spanien, Baxi Manresa, som skal op i mod RIO Breogan, som har fået en fin start på sæsonen. Breogan har danske Kevin Larsen med på holdet, så der er bestemt grund til at se med søndag aften kl. 20:00 her på siden.

Det er gratis at se kampen, og du kan se den både via din mobil, computer eller på din chromecast.

Kommentatorer er Casper Pedersen og Thomas Døssing.

Hvis du vil se mere europæisk basketball, kan du lige nu få en uges gratis prøve på Fanseats abonnement, hvor du kan se basket fra Spanien, Frankrig, Litauen, Tyskland, Kina og Australien. Brug koden “FULLCOURT100” når du tilmelder dig. Du tilmelder dig her.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne