fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Kvalifikationsprogram til Eurobasket 2015 fastlagt

Som bekendt er Danmark med når det til sommer går løs og kvalifikationsrunden til Eurobasket 2015 bliver skudt i gang. For en måned siden blev det kendt hvem Danmark skulle op imod, nemlig Schweiz, Luxembourg og Østrig, og nu er programmet altså også fastlagt.

Læs også: Danmark med til Eurobasket 2015 kvalifikationen, ny landstræner i kikkerten

Danmark lægger ud med at møde Schweiz på udebane den 1. august, og 3 dage efter d. 4 august gælder det så Østrig på hjemmebane.

Derefter er det endnu en udekamp på programmet d. 7. august imod Luxembourg, hvorefter Schweiz kommer på besøg i Danmark d. 10. august.

Anden sidste gruppekamp bliver en udekamp imod Østrig d. 13. august, imens den sidste kamp bliver på hjemmebane imod Luxembourg d. 16. august.

Lykkedes det for Danmark at kvalificere sig videre fra gruppen fortsætter turneringen igen d. 22. augustog helt til den 1 september. Se hele programmet på FIBA’s hjemmeside ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fredag kvalificerede Sydsudan sig til VM for første gang nogensinde, og Horsens ICs Koch Bar havde en stor andel i landets sejr mod Senegal,...

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Eurobasket

Søndag sluttede det danske landsholds EM-kvalifikation med en sejr mod Montenegro, og sejren vækker optimisme hos holdet største stjerne, Maria Jespersen, der spår det...

Eurobasket

Tirsdag blev der trukket lod til sommerens EM-slutrunder for ungdomslandshold. Se, hvem de danske talenter skal op imod til sommer, her.

Eurobasket

Jesper Krone, der førte Danmark til EM for små nationer-titlen i 2018, stopper som landstræner efter fem år.

Eurobasket

Søndag aften spillede det danske kvindelandshold deres sidste kamp i FIBA Women’s EUROBASKET 2023 Qualifiers, da de på udebane mødte Montenegro. De danske kvinder...

Eurobasket

Klokken 20 går det løs. Det danske kvindelandshold skal forsøge at tage revanche over Montenegro. Find link til kampen i artiklen.