fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Kevin Larsen forlænger med Movistar Estudiantes

Den danske landsholdsspiller Kevin Larsen har forlænget sin aftale med spanske Movistar Estudiantes, oplyser den spanske klub.

Foto: Foto: Movistar Estudiantes / Juan Pelegrin

Kevin Larsen er klar til sin tredje sæson i Movistar Estudiantes-trøjen.

Den danske landsholdsprofil har nemlig forlænget sin kontrakt med spanske Movistar Estudiantes.

Det har den spanske klub offentliggjort på sin hjemmeside.

Larsen var Madrid-klubbens helt store profil i sidste sæson med et snit på 13,8 point og 5,3 rebounds per kamp, så Estudiantes har sikret sig en vigtig forlængelse i kampen om oprykning til den bedste spanske række, Liga ACB.

I sidste sæson blev kvartfinalen endestationen for Larsen og kompagni, mens danskerens tidligere klub Zunder Palencia sikrede oprykning til Liga ACB med sejren i slutspillet.

Det andet hold, der følger med Palencia op i den bedste spanske række, er Morabanc Andorra, der sikrede sig oprykning gennem deres førsteplads i grundspillet.

Kevin Larsen har spillet i Spanien siden 2018 for Surne Bilbao, Zunder Palencia, Rio Breogan og gennem de sidste to sæsoner hos Movistar Estudiantes.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Kevin Larsen spillede en stor rolle i Danmarks triumf mod Georgien, og han lægger heller ikke skjul på, at en sejr var nødvendig for...

Eurobasket

Jonas Zohore har været med i mange år for Danmark, og efter en vigtig dansk sejr mod Georgien sætter den 32-årige leder ord på...

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...