fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jonathan Klussmann imponerer i Spanien – topscorer i smalt nederlag

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Jonathan Klussmann leverede onsdag en præstation af høj kvalitet, da han blev topscorer for sit hold Fundación Globalcaja La Roda i et snævert nederlag til C.B. Starlabs Morón.

Arkivfoto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann har fået en god start på tilværelsen i Spanien.

21-årige Klussmann, der forud for indeværende sæson rejste sydpå efter fire sæsoner i Basketligaen, debuterede i sidste måned for sin nye arbejdsgiver, Fundación Globalcaja La Roda, der spiller i den tredjebedste spanske række, og den unge dansker imponerede allerede i sin første officielle optræden for klubben.

Klussmann var holdets topscorer med 16 point og viste lovende takter.

Onsdag toppede den tidligere Randers Cimbria-stjerne imidlertid den præstation, da han mod C.B. Starlabs Morón scorede 23 point i 23 minutter på banen. De 23 point er Klussmanns season high.

Desværre for Klussmann og co. trak C.B. Starlabs Morón sig sejrriget ud af opgøret med cifrene 81-73.

Fundación Globalcaja La Roda har fået en svær start på sæson 2023/24 med blot en enkelt sejr i fem forsøg, men på den individuelle front er der grund til begejstring for Klussmann, der er holdets topscorer med et snit på 14,2 point per kamp.

Næste gang Klussmann skal i aktion er på lørdag, hvor de hjemme tager imod Damex Udea Algeciras.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.