fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Jonas Zohore på prøve hos Liga ACB-klub

Den danske landsholdsspiller Jonas Zohore er i disse dage til prøvetræning hos Basquet Manresa, der spiller i den bedste spanske række, oplyser hans agent.

Foto: fiba.basketball

Et stort skifte vedrørende den danske landsholdsstjerne Jonas Zohore kan måske være under opsejling.

Den 32-årige dansker har nemlig landet en aftale hos Liga ACB-holdet Basquet Manresa, der ville have et nærmere kig på den erfarne dansker.

Det skriver Zohores agent på Instagram.

Aftalen indebærer, at Zohore i første omgang deltager i holdets træningslejr forud for den kommende sæson i den bedste spanske række.

Her får den store danske center mulighed for at vise sig frem og spille sig til en plads i den endelige Manresa-trup.

Samme mulighed har den serbiske center Nikola Jovanovic også fået, så der er konkurrence om den ekstra center-plads i Manresa-truppen.

Sidst en dansker tørnede ud for Manresa var det med stor succes. Fra 2017 til 2019 spillede Iffe Lundberg i klubben, og Lundberg havde en stor aktie i holdets oprykning til den bedste spanske række i sin første sæson i klubben.

Jonas Zohore tilbragte sidste sæson hos BC Siauliai i Litauen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Kevin Larsen spillede en stor rolle i Danmarks triumf mod Georgien, og han lægger heller ikke skjul på, at en sejr var nødvendig for...

Eurobasket

Jonas Zohore har været med i mange år for Danmark, og efter en vigtig dansk sejr mod Georgien sætter den 32-årige leder ord på...

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.