fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe sætter personlig rekord i storsejr mod sit gamle hold

Søndag eftermiddag tørnede CSKA Moskva sammen med Zielona Gora fra Polen. Én af de helt store årsager til den overbevisende 105-71 sejr skyldtes en storspillende Iffe Lundberg, som satte ny personlig rekord mod sit gamle hold.

Foto: M. Serbin - cskabasket.com

CSKA Moskva har fået en noget nær perfekt start på den øst-europæiske VTB United League. Forleden åbnede de sæsonen med en sejr på hele 48 point over Tsmoki Minsk, og tidligere i dag vandt de endnu en gang, i en storslået præstation, der endte med en sejr på 105-71 mod Zielona Gora fra Polen. Ikke nok med holdet har fået en god start, kan vi med danske briller også være stolte over Gabriel “Iffe” Lundberg, som virkelig har fået en god start på den nye sæson i det russiske.

I dagens kamp mod hans tidligere klub var han særdeles velspillende og satte ny personlig rekord med ti assists. Krydret med det endte han med 12 point og 5 rebounds, og Iffe havde således en stor andel i sejren.

I denne sæson, hvor Iffe har fået en endnu større rolle i klubben, end tilfældet var i sidste sæson, er det flot, at han endnu en gang beviser, at han er en fantastisk basketballspiller, og at han hele tiden løfter sit spil til nye højder.

Om blot fire dage åbnes den nye Euroleague-sæson, hvor Iffe og resten af CSKA-holdet forventes at komme langt. I åbneren står de overfor Milano, som tæller halvdanske Shavon Shields i truppen.

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

CSKA Moscow

Se top 10 plays i VTB United League lige her. Ugens udgave er med dansk deltagelse i form af Iffe Lundberg, der assisterede sin...

Internationalt

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update, og i denne uge har der været en del danskere i aktion. God...

Internationalt

Nikita Kurbanov er ny indehaver af kamprekorden i VTB United League. Kurbanov´s kamprekord er i skrivende stund på 295.

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Nyhedsoversigt

CSKA Moska sejrede torsdag aften mod Panathinaikos OPAP Athens og er nu inde i stime på tre sejre i træk i Euroleague.

Internationalt

NBA-legenden Marc Gasol skifter til Basquet Girona i hjemlandet Spanien, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup.

Internationalt

"Super Mario", bedre kendt som Mario Hezonja, er blevet kåret som Most Valuable Player i VTB United League for November.