fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg på ugens hold i VTB League

Gabriel Iffe Lundberg er efter et par super gode kampe for CSKA Moskva kommet på ugens hold i VTB League.

Foto: M. Serbin - cskabasket.com

Den danske superstjerne, Gabriel Iffe Lundberg, er efter en flot uge for hans russiske klub, CSKA Moskva, kommet på VTB Leagues “Team of the week”. Iffe Lundberg gjorde sig fortjent til den fine plads på ugens hold ved at føre den russiske storklub til to sejre i to kampe. I kampene snittede Iffe 11 point, 5,5 assists og 2.5 rebounds og skød 53,9 procent fra gulvet.

Iffe og resten af CSKA-mandskabet slog Tsmoki-Minsk og Zielona Gora, hvilke betyder at de ligger på en delt førsteplads sammen med UNICS Kazan, som også har vundet deres første to kampe i VTB United League.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Næste gang Iffe Lundberg skal i aktion er allerede i dag, hvor EuroLeague begynder. CSKA Moskva skal en tur til Italien og spille mod Olimpia Milano i første runde af den store EuroLeague-turnering. Den kamp begynder 20:30 i aften.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

CSKA Moscow

Se top 10 plays i VTB United League lige her. Ugens udgave er med dansk deltagelse i form af Iffe Lundberg, der assisterede sin...

Internationalt

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update, og i denne uge har der været en del danskere i aktion. God...

Internationalt

Nikita Kurbanov er ny indehaver af kamprekorden i VTB United League. Kurbanov´s kamprekord er i skrivende stund på 295.

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Nyhedsoversigt

CSKA Moska sejrede torsdag aften mod Panathinaikos OPAP Athens og er nu inde i stime på tre sejre i træk i Euroleague.

Internationalt

NBA-legenden Marc Gasol skifter til Basquet Girona i hjemlandet Spanien, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup.

Internationalt

"Super Mario", bedre kendt som Mario Hezonja, er blevet kåret som Most Valuable Player i VTB United League for November.