fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Iffe Lundberg på månedens hold i Serie A

Danske Iffe Lundberg har landet en plads på månedens hold for januar i den italienske Serie A efter en måned med tre sejre i fire forsøg.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Den danske landsholdsstjerne Iffe Lundberg har fået en god start på det nye år.

Den danske guard leverede flere toppræstationer i kalenderårets første måned, og disse bliver han nu hædret for.

Onsdag offentliggjorde Serie A, at den danske Virtus Segafredo Bologna-profil har fået en plads på ligaens månedens hold for januar.

Lundberg er på månedens hold for januar i Serie A flankeret af Shabazz Napier (Olimpia Milano), Nico Mannion (Openjobmetis Varese), Kyle Weems (Bertram Derthona Tortona) og Miro Bilan (Germani Brescia).

Lundberg og co. sejrede i tre ud af fire kampe i den forgangne måned i den italienske Serie A, og over de fire kampe snittede danskeren imponerende 16,5 point, 3,5 rebounds og 2,8 assists med et snit på blot 22 minutter på gulvet.

Bologna-spilleren, der ligger lunt i svinget til at løbe med prisen som Sixth Man of the Year i EuroLeague, spillede sin bedste kamp i januar, da han mod UNAHOTELS Reggio Emilia var topscorer med 20 point. De 20 point er hans nye career high i Serie A.

Næste kamp for Iffe Lundberg og Bologna er fredag, hvor klubben tørner sammen med Partizan Beograd hjemme i Italien i EuroLeague.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Landshold

Farum Arena bliver ny hjemmebane for det danske herrelandshold, der foreløbig siger farvel til Arena Næstved.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.