fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg i spil til VTB United League All-Star kamp – stem her

VTB United Leagues årlige All Star-kamp løber af stablen den 20. februar, og Iffe Lundberg kan komme med på verdensholdet – du kan stemme på ham her.

Foto: M. Serbin - cskabasket.com

Den 20. februar i VTB Arena i Moskva bliver årets VTB United League All-Star kamp afviklet, og den danske CSKA Moskva-profil Iffe Lundberg har kurs mod en plads på det ene hold.

VTB-ligaens All Star-kamp er mellem Russian All-Stars og World All-Stars, og det er det sidstnævnte hold, Iffe Lundberg kan lande en plads på.

Iffe Lundberg fik en plads på verdensholdet i sidste sæson, hvor han på daværende tidspunkt spillede for Zielona Gora, men danskeren deltog ikke i All-Star kampen, da den polske pokalfinale blev spillet samme dag.

Sidste dag der kan stemmes er den 14. januar kl. 14 dansk tid.

Følg linket herunder for at stemme på Iffe Lundberg:

Choose your players for the All-Star Game 2022!

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

CSKA Moscow

En runde i VTB United League er afsluttet, og ligaen har derfor kåret ugens hold, som har en CSKA Moskva-spiller på holdet. Se hvem...

Basketligaen

Tyler Creammer skal resten af sæsonen spille i Østrig, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos Redwell Gunners Oberwart.

Armani Milano

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

CSKA Moscow

CSKA Moskva hentede tirsdag en flot sejr på 92-65 på hjemmebane mod Avtodor Saratov.

Internationalt

David Efianayi, der tidligere har spillet for Bakken Bears og Horsens IC, deltog i går, onsdag, i den franske dunkekonkurrence, der blev afviklet i...

Basketligaen

Sidste sæsons førende spiller i rebounds i Basketligaen er klubløs og fri på markedet.

Internationalt

En af Team FOG Næstved-pokalheltene fra 2017 Moritz Lanegger har fundet sig en ny klub, beretter basketballmediet Sportando.